Міжнародний день велосипеда

Воробус на ровері

Завершальний день робочого тижня завершуємо постом про велосипеди. Давненько ж ми про них не писали. А сьогодні, до слова, у світі святкують день цього двохколісного.

Автор блогу навіть хотів зранку перед роботою взяти свого «коня» та поїхати у нове для себе місце, але зранку так довго спав, що ідея так і залишилася ідеєю. Тому, зараз у день велосипеда розповім чому я обрав саме цей транспорт.

Ну, кататися на двохколісному я вмію з малих літ, напевно ще десь з першого класу. Спершу я їздив на зайчику з коліщатами, згодом вже без них. Коли став більш дорослішим, то мав вже ровер типу «Тиса». Але, на ньому часто не їздив. Щоб їздити по місті Лева необхідно мати спортивний агрегат. Обзавівся ним близько трьох років тому. Саме тоді я почав вивчати місцеву інфраструктуру. А коли увійшов у компанію із хлопця та дівчини, то у мене відбувся велобум.

Ми їздили багато, усюди. Велосипед став вже моїм необхідним атрибутом життя. Будете сміятися, але навіть на роботу до якої йти 10 хвилин я почав їздив на велосипеді. Він – зручний, не треба оплачувати за проїзд, можна їхати у будь-яку годину дня чи ночі й не бути залежним від когось. Єдине з чим виникають проблеми – це дощ, сніг, холодна пора року. Бувають і такі випадки, коли велосипед ламається і його треба нести в руках. У мене такого вистачало.

Також читайте:   Що потрібно для впровадження е-квитка у Львові (порівняння з Польщею)

Є й підлі люди, які можуть порізати колеса. Пригадую у часи коронавірусу двічі за тиждень мені різали шини біля супермаркетів. Доводилося брати ровера в руки і волікти додому. А ще він ламається, його треба ремонтувати, накачувати колеса і просто любити як своє «дітище».

Є й моменти, які не подобаються велосипедистам, а це: хамство з боку водіїв автомобілів. Часто вони паркуються на наших законних велодорогах. Скільки вже разів я мав випадки, коли без поліції не обходилося. Бували моменти коли мене просто підрізали.

Але, незважаючи на все, велосипед – це тема. Кожного разу ставлю собі за мету поїхати у місця, де ще не бував, можливо навіть не ступала людська нога.

Всіх вітаю зі святом, за велосипедом майбутнє.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*