Нові лоти благодійного аукціону. Євгенй Сірий і Володимир Кардаш - Блог про Львів

Нові лоти благодійного аукціону. Євгенй Сірий і Володимир Кардаш

Володимир Кардаш

Відомі футзлаьні гравці продовжують долучатися до збору коштів на потреби Збройних Сих України, виставляючи на аукціони свої футболки.

Так, гравець київського «ХІТа» Євген Сірий продовжує виставляти нові лоти на благодійний аукціон, який організовує українська футзальна спільнота. Цього разу в якості лоту виставляється виїзна ігрова футболка «ХІТа» сезону 2021/2022 р. р.

Стартова ціна – 1500 гривень. Наступний мінімальний крок – 200 гривень. Аукціон триватиме до 14 червня на сторінках Євгена Сірого у соцмережі «Фейсбук» та «Інстаграм» до 22.00 13 червня. Усі кошти підуть на допомогу ЗСУ.

Також читайте:   Сайт з продажу марок "російський корабель йди на..." так і не запрацював?

Євген Сірий

Також футзальний вболівальник Семен Слепаков виставив черговий лот для благодійного аукціону, який організовує українська футзальна спільнота. Цього разу лотом стала воротарська футболка вже колишнього голкіпера «Урагану» Володимира Кардаша. Зазначимо, що це – воротарська футболка зразка сезону 2021/2022 р. р.

Футболка Кардаша

Стартова ціна – 800 гривень. Наступний мінімальний крок – 200 гривень. Аукціон триватиме до 14 червня на сторінці Семена Слепакова у соцмережі «Фейсбук». Усі кошти підуть на допомогу 214 бригади ЗСУ.

Нагадаємо, що 24 лютого Російська Федерація розпочала повномасштабне військове вторгнення на територію України.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*