“Галицька здоба” з перемоги стартує у «Гранд Кубку Львова 2022» - Блог про Львів

“Галицька здоба” з перемоги стартує у «Гранд Кубку Львова 2022»

Коваль Андрій

Вчора, 6 липня, наша команда стартувала у новому для себе турнірі «Гранд Кубок Львова 2022».

Нагадаємо, окрім «пекарів» у ньому беруть участь наступні команди: «Nice Guys», «Нові імена», «NG Metal», «УкрПолімер» та «GTL». Саме з останніми «червоно-жовтим» довелося зіграти у першому турі.

Поєдинок став справжньою окрасою ігрового дня, адже подарував зливу голів та інтригу до останніх хвилин гри.

Розпочали команди дуже обережно більше думаючи про захист власних володінь ніж про атаки. Тому не дивно, що за 20-ть хвилин як гравці ФК «Галицька здоба», так і «GTL» створили мінімум моментів. Навіть більше, по грі суперник виглядав краще. Хоча, забили у першій 20-ти хвилинці першими таки «пекарі». Кращий у цей вечір у «Галицької здоби» Ярослав Писько феєрив у плані «асистів». На 17-й хвилині він самотужки розібрався зі захистом «GTL», відпасував на Єфімова й Нікіті нічого не залишалося як відправити «шкіряного» у незахищені ворота. Ну, а фактично зі свистком арбітра на відпочинок гравець «червоно-жовтих» Олег Панасюк відзначився, щоправда у свої ворота.

За нічийного рахунку команди пішли на перерву аби вже після неї влаштувати справжнє свято футзалу.

25 і 27 хвилини – класними асистами від Ярослава Писька вправно користається Олександр Школьний і це – 3:1. Проте, вже за 4 хвилини Кирило Шокарєв скорочує відставання у рахунку, даруючи «логістам» надію на порятунок. Знову ж таки Олександр Школьний (записав на свій рахунок хет-трик – авт.) забиває і це – 4:2 на користь «пекарів». Але, Юрій Лаврін знову скорочує відставання до мінімуму.

Також читайте:   «Галицька здоба» у фіналі «Agromat cup 2021» здолала київський «Агромат»

Гольовий пас від Писька і вже Сергій Коваль здається ставить «жирну» крапку в грі? Але, не тут то було. Ігор Романишин і його підопічні випускають п’ятого польового гравця і вже за декілька секунд дарують надію на порятунок.

Як виявилося згодом, більше у цей вечір «Галицька здоба» не пропускала.

Ми знову багато забили, але й багато пропустили. Це вже 24-й гол у 5-ти матчах від початку літніх баталій. Якщо вдатися до математики, то це фактично 4-5 голів у кожному матчі.

Проте, тим не менше перемога є перемогою з чим вітаємо всіх шанувальників ФК «Галицька здоба».

ФК «Галицька здоба» – «GTL» – 5:4 (1:1)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Дзюба, Школьний, С. Коваль, А. Коваль, Янів, Стефанків, Єлфімов, Лопушанський, Писько, Партика, Богданов, Панасюк, Бойко

«GTL»: Галицький – Я. Лаврін, Ю. Лаврін, Шокарєв, Матляк, Романишин, Кудінов, Галаджун, Близнюк, Сосницьккий

Голи: Єлфімов, 17, Панасюк, 20 а/г, Школьний, 25, 27, 38, С. Коваль, 40 – Шокарєв, 31, Ю. Лаврін, 39, Матляк, 40.

Кращі гравці за версією пресслужби: Ярослав Писько – Ігор Кудінов.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*