Країни, в які найважче отримати візу - Блог про Львів

Країни, в які найважче отримати візу

Країни, в які найважче отримати візу

Хоча багато країн дозволяють проходити прикордонний контроль без зайвої паперової тяганини чи допитів, вас може здивувати те, що є країни, в які важко отримати візу. Якщо ви плануєте відвідати країни зі списку, підготуйтеся до найдовшої візової історії у вашому житті.

Багато західних країн можуть похвалитися одними з найпотужніших паспортів у світі (за кількістю безвізових пунктів), що означає, що їхні громадяни можуть подорожувати по всьому світу та отримають безвізовий в’їзд після прибуття. Одними з «найпрохідніших» для подорожей паспортів є паспорти Сінгапуру, Греції, Німеччини, Великобританії, Швеції, США. З іншого боку, навіть громадяни Німеччини та Швеції зобов’язані подавати документи на візу до Китаю, який відомий своїми жорсткими умовами.

До речі, якщо вам потрібна допомога чи підтримка в отриманні віз у різні країни, можете скористатися послугами сервісу https://visa-svit.com.ua/en/schengen-visa/.

Отож, список країн, куди для українця отримати візу найважче в світі:

Північна Корея

Важко заперечити привабливість відомої прихованої Північної Кореї. Звичайно, допитливі мандрівники з усього світу будуть раді дізнатися більше про цю захоплюючу країну. Однак потрапити до Північної Кореї складно. Єдиним способом отримати доступ до Північної Кореї є організований перехід із Китаю. Під час цих турів спілкування з місцевими жителями обмежене, і необхідно дотримуватися суворих правил. Пробиратися до Північної Кореї через нелегальні таємні канали дуже небезпечно і може обернутися серйозною кримінальною відповідальністю.

Північна Корея

Китай

Ви можете бути здивовані, дізнавшись, що подорож до Китаю вимагає такого тривалого візового процесу. Хоча подорожувати через Китай можна транзитом упродовж 72 годин і без візи, для більш тривалого перебування потрібна відповідна віза. Отримання її може бути доволі виснажливим процесом.

Китай

Ви можете подати заявку на отримання візи лише у своїй країні проживання або громадянства, і вам потрібно записатися на зустріч особисто, щоб подати заяву. Переконайтеся, що ви підготувалися, оскільки існує довгий список документів, які потрібно зібрати для вашої заявки. Це включає такі документи, як купони на готель або маршрут польоту, які підтверджують, що ваші наміри збігаються з вашими планами подорожі. Вам також потрібно буде показати щоденний маршрут, якщо ви зупиняєтеся довше, ніж на 30 днів. Найважливіше те, що оформлення цієї візи може зайняти деякий час, і ми рекомендуємо подавати заявку принаймні за 2-3 місяці до подорожі.

Також читайте:   Сюрреалізм Каппадокії

Бутан

Бутан – одне з найцікавіших і бажаних місць для відвідування. Країна є одним із лідерів по національному індексі щастя. Єдиний спосіб відвідати Бутан – це пакет «все включено», заброньований через туристичне агентство Бутану, і отримати візу дуже непросто. Віза надається тільки за умови в’їзду організованою групою туристів із погодженням з МЗС Бутану маршруту відвідання туристичних об’єктів.

Бутан

Пакистан

Щоб отримати пакистанську візу, мандрівнику потрібно зібрати та подати у консульство досить великий пакет документів. Тай і коштує вона недешево: одноразова туристична віза обійдеться у 120 доларів США, багаторазова – 300. Зауважте, що без крайньої необхідності у Пакистан краще не їхати, країна, звісно, цікава, але трохи небезпечна.

Пакистан

Нігерія

Нігерія – культурно багата країна, яка може багато запропонувати мандрівникам, якщо вони не потонуть у паперовій тяганині, перш ніж зможуть отримати візу! Щоб подати заявку на отримання туристичної візи, мандрівникам потрібна персональна присутність у консульстві, а також підтверджене бронювання готелю, дійсний зворотний квиток, підтвердження оплати за перебування в Нігерії та підтвердження легального перебування.

Нігерія

Іран

Хоча візовий процес в Ірані може здатися відвідувачам заплутаним і складним, країна активно працює над спрощенням процесу. До речі, туристи, які відвідували Ізраїль за останні пів року, навряд чи отримають візу. Для візи мандрівникам потрібні підтвердження бронювання готелю, туристична страхівка, ну і звісно кошти для оплати візового збору.

Іран

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю подяку спеціалістам компанії Віза-Світ: https://visa-svit.com.ua/.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*