П’ять причин відвідати парк розваг Energylandia

Енерджіляндія

Відомі парки розваг протягом багатьох років користуються незмінною популярністю серед дітей та дорослих. Однак деякі з них явно виділяються серед конкурентів. Є місця, де буваєш лише раз, і більше не хочеться, а є місця, куди хочеться повертатися якомога частіше.

Феномен парків розваг чудово демонструє популярність найвідомішого парку розваг у Польщі – Енерджіляндія. Подорож до такого парку – це надзвичайна пригода як для малих, так і для дорослих. Ось 5 причин, чому і вам варто його відвідати.

1. Різноманіття атракціонів

Сімейний парк розваг Energylandia займає понад 30 гектарів ідеально облаштованої території? Тільки тут ви знайдете понад 70 різноманітних атракціонів для відвідувачів будь-якого віку. Цей фантастичний парк розваг розділений на чотири унікальні тематичні зони. Організатори подбали про те, щоб кожна з них була абсолютно несхожою на інших. До послуг гостей: Байколандія, Сімейна зона, Екстрим-зона та зона аквапарку.

Енерджіляндія

2. Адекватні ціни

Чотири тематичні зони здаються спокусливими, чи не так? А якщо додати, що вхід до кожного з них коштує лише один квиток? Так, ви мали рацію. В Energylandia доступ до всіх атракціонів можливий за одним квитком! Хіба це не чудово? Ви можете не тільки використовувати всі зони та атракціони (звичайно, з урахуванням обмежень, що випливають з правил), але й мати необмежену кількість поїздок на улюбленому атракціоні!

Також читайте:   Дитяча залізниця у Стрийському парку Львова

3. Смачна їжа

На території є повністю обладнана гастрономічна зона. Тут можна смачно поїсти, випити кави, з’їсти смачний десерт або випити освіжаючого напою. Тут можна знайти кухню з усього світу – від звичайної картоплі фрі до вишуканих ресторанів.

4. Місце розташування

В Energylandia приїжджають люди з найвіддаленіших куточків Польщі. Гості із-за кордону, у тому числі і з України, не є винятком. Причина – чудове розташування парку, який розташований приблизно на півдорозі між Краковом і Катовіце. Добираютьсяся сюди на машині або громадському транспорті.

Енерджіляндія

5. Комфортне проживання

Energylandia – це місце, де справді варто зупинитися на довше. Якщо нам не вистачає одного дня, ніщо не заважає скористатися місцевою базою розміщення. Відвідувачі мають на вибір кілька комфортних і зручних варіантів на будь-який бюджет. Дійсно відмінний варіант для сімей, які приїхали з далеких міст, і хочуть відвідати всі атракціони.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*