Що таке гібридні двірники для автомобіля та які вони бувають? - Блог про Львів

Що таке гібридні двірники для автомобіля та які вони бувають?

двірники для автомобіля

Щітки для очищення скла автомобіля змінювалися упродовж років разом із удосконаленням машин. Вони ставали якіснішими, у них вдосконалювалися кріплення, а виробники розробили кілька видів таких комплектуючих. Доволі великою популярністю користуються гібридні двірники, в яких поєднуються особливості каркасних та безкаркасних моделей.

Особливості гібридних склоочисників

Ці моделі були розроблені для підвищення якості очищення скла автомобіля. При цьому в них використовується безкаркасна щітка, а також традиційна конструкція, характерна для каркасних моделей. Використовуючи коромисла та шарнірні з’єднання, виробники досягають максимально щільного прилягання двірників до скла та аеродинамічності.

Серед переваг таких щіток можна виділити:

  • поєднання переваг каркасних та безкаркасних щіток;
  • продумана конструкція;
  • гарне прилягання до скла та забезпечення плавного ковзання;
  • не відбувається замерзання щіток узимку.

Конструкція гібридних двірників укладена в якісний кожух, який має обтічну форму. Вона розроблена так, щоб повітря під час руху мало додаткову притискну силу. Це забезпечує відмінну якість очищення скла.

Особливістю гібридних щіток можна назвати і те, що вони мають гарну вентиляцію, оригінальний дизайн, аеродинамічну конструкцію. Також вони самостійно очищаються, що важливо.

Топ найкращих виробників гібридних двірників

Сьогодні не так багато компаній виробляють такі склоочисники. Лише деякі фірми пропонують ці моделі. Розглянемо найкращі з них.

  • Denso. Компанія добре знайома багатьом автомобілістам. Вона пропонує продукцію, у якій укладено передові технічні особливості. А особливість щіток – у низькому профілі, стійкості до зовнішніх впливів та роботі за будь-яких температур.
  • Phantom. Гібридні моделі щіток цієї компанії вважаються одними з найбільш високотехнологічних на сьогоднішній день. Їх каркас розроблений із високоміцної нержавіючої сталі, при цьому вони стійкі до будь-яких зовнішніх впливів.
  • Heyner. Ці щітки мають високу якість та прийнятну ціну. Порівняно з конкурентами такі моделі коштують дешевше, при цьому для їх розробки використовуються найкращі за якістю матеріали. Вони відповідають міжнародним стандартам.

Як розповідають експерти Dvorniki.ua, гібридні двірники можуть стати чудовою заміною каркасним чи безкаркасним. Завдяки поєднанню особливостей цих двох щіток можна забезпечити більш якісне очищення скла.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*