У Львові відкрита нова клініка мережі офтальмологічних центрів «Візіум» - Блог про Львів

У Львові відкрита нова клініка мережі офтальмологічних центрів «Візіум»

Візіум Львів

1 липня о 9.00 на території найбільшого медичного центру MonoDoctor у Львові відбулося відкриття клініки мережі офтальмологічних центрів «Візіум». Ми відкрилися за адресою вул. Залізнична, будинок 7.

Наша мережа складається з 11 центрів, які окрім Львову розташовані у кількох містах України: Києві, Дніпрі, Кременчуці. Наші клініки тимчасово закриті у Сєвєродонецьку та Краматорську у зв’язку з військовим станом.

Наш експертний центр у Львові, як і інші центри мережі, є діагностико-хірургічним. Він оснащений найновішим високоточним діагностичним обладнанням від світових виробників та сучасною мікрохірургічною операційною. Використання подібної техніки дозволяє нашим спеціалістам діагностувати офтальмологічні захворювання навіть на ранніх стадіях розвитку, що забезпечує своєчасну корекцію патологічних станів та запобігання розвитку ускладнень.

У зв’язку з воєнним станом наш центр надає безкоштовну онлайн-консультацію від фахівців для всіх громадян України. Ті, хто захищає нашу незалежність, отримують у клініках «Візіум» безкоштовний огляд органу зору, комп’ютерну діагностику його стану та консультації офтальмологів.

Візіум

«Проконсультуватися зі спеціалістами, пройти повну діагностику дитині та дорослому можливо у нашій клініці за один візит. Якщо встановлюється потреба хірургічного втручання, ви можете відвідати центр вдруге та прооперуватися», — каже головний лікар львівського центру «Візіум» Світлана Музальова.

Центр «Візіум» надає своїм пацієнтам повний спектр послуг у галузі офтальмології. Після повної діагностики та встановлення точного діагнозу підбирається необхідна терапія. Лікування проводять кваліфіковані лікарі, які у своїй практиці дотримуються європейських стандартів. У нашому центрі використовуються сучасні методики – факоемульсифікація у лікуванні катаракти, лазерне втручання при глаукомі. У клініці проводиться лазерна корекція зору, якщо у вас виявлено міопію, гіперметропію або астигматизм. Усі операції виконуються амбулаторно.

Також читайте:   Коли спаде спека?

У нашій клініці є дитяча офтальмологія для маленьких пацієнтів. Враховуючи особливості дитячого організму, ми пропонуємо апаратне лікування зору — воно безболісне, ефективне і побудоване в ігровій формі.

Фахівці наших центрів – учасники міжнародних науково-практичних конференцій та симпозіумів, які постійно вдосконалюють свої знання та практичні навички. За історію існування мережі вони вже провели понад 70 000 успішних офтальмологічних операцій та відновили зір тисячам пацієнтів.

У центрі «Візіум» у Львові ви зможете проходити обов’язкову щорічну діагностику зорової функції у профілактичних цілях, яка допоможе вам вчасно виявити порушення зору, що маніфестують.

Якщо хочете дізнатися більше інформації про нашу мережу та львівську клініку, скористайтесь одним із способів:

  • завітайте на наш сайт Візіум Львів;
  • зверніться за вказаними номерами телефонів: +38 (032) 229 50 00 або +38 (067) 829 50 00
Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*