У матчі туру “Галицька здоба” розписала мирову з “in.IT” - Блог про Львів

У матчі туру “Галицька здоба” розписала мирову з “in.IT”

Кубок 2022

«Галицька здоба» знову не змогла перемогти. На цей раз підопічні Сергія Тригубця втратили перемогу в грі проти «in.IT». Так саме втратили, адже по ходу гри «пекарі» вели в рахунку – 2:0.

Матч туру

Як і поєдинок першого кола між цими командами, звітний був не менш цікавим. Тому й не дивно, що протистояння між «червоно-жовтих» та «червоно-синіх» викликало неабиякий глядацький інтерес.

Школьний і голи

Як це не дивно звучить, але цього разу Олександр пішов з майданчику без забитих м’ячів. Тим не менше, 5-й номер «пекарів» взяв участь в чудовій атаці, коли рахунок у матчі було відкрито (відзначився Сергій Тригубець).

Необов’язкові вилучення

Ось що, а вони у цьому поєдинку стали вирішальними. І якщо голкіпера Назара Савича ще було як замінити, то червона картка Писька була нелогічною. Ярослав примудрився заробити два «гірчичники» протягом трьох хвилин, тим самим залишивши команду в меншості. Згодом гравці «in.IT» вдало використають чисельну більшість.

Гра з п’ятим

Помітно було що обидва наставники як Андрій Федюк, так і Сергій Тригубець хотіли здобути максимальний результат, адже часто вдавалися до тактики з п’ятим польовим гравцем. Але, на цей раз забити у грі з воротарем-ганяльою жодній із команд не вдалося.

Також читайте:   Йовічевич залишається у Шахтарі, "мутний" Металіст, хто на вихід з УПЛ (відео)

Турнірне становище

Після 9-ти зіграних матчів в активі ФК «Галицька здоба» 16-ть балів і поточне третє місце в турнірній таблиці.

Втрата очок у грі з «in.IT» та перемога «Nice Guys» фактично викреслила нашу команду з боротьби за чемпіонство. Вісім очок відставання від лідера чемпіонату – це величезний відрив. Невеликі шанси у нас і на друге місце, яке поки що займають «айтішники». Проте, чотири бали – це не вісім. Шанси поборотися є. Плюс до цього всього ще й наступає на п’яти «Енергія-КІВС», яка в цього турі здобула вольову перемогу над «Спільнотою». Найголовніше не втрачати залікові бали в майбутньому.

Кращі гравці за версією пресслужби: Сергій Коваль – Віталій Танський

Склад ФК «Галицька здоба» у грі проти «in.iT»: Кардаш, Савич, Писько, Стефанків, Єлфімов, Тригубець, Стегніцький, Бойко, А. Коваль, С. Коваль, Богданов, Школьний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*