Як безпечно змінити корм для собак? - Блог про Львів

Як безпечно змінити корм для собак?

корм для собак

У житті кожного собаки настає момент, коли він потребує зміни корму. Це буває необхідно, коли вона виросла із цуценя в дорослу особину, або з дорослої перетворилася на стареньку. Можливо, у вихованця з’явилася нова потреба або змінилися його смаки. Хоч би якою була причина зміни раціону, важливо знати, як поступово переходити на новий корм для собак.

Як перейти на інший корм для собак?

Щоб новий корм для собак приносив повноцінну користь організму, потрібно деякий час, щоб тварина могла пристосуватися до нової дієти. При зміні корму для собак дієтологи, ветеринари рекомендують робити повільні, зважені та поступові зміни протягом 7-10 днів, щоб допомогти улюблениці уникнути розладу травлення. Протягом цього періоду поступово збільшуйте кількість нового корму для собак у мисці, доки вона повністю не перейде на новий корм.

Коли перейти на корм для дорослих собак?

Оскільки, немає абсолютно однакових цуценят, як дізнатись, коли переходити на корм для дорослих собак? Враховуючи розмір породи, вагу, особливості організму чотирилапої улюблениці, порадившись із ветеринаром, ви зможете визначити, коли вона досягне зрілості.

  • Що менше собака, то швидше вона досягне дорослого життя. Собаку міні-породи вважають дорослою у віці близько 9 місяців. Собаки дрібних порід, виходячи зі своїх унікальних харчових потреб, повинні перейти на корм для дорослих собак, коли їм виповниться 12 місяців.
  • Тварини середніх порід зазвичай досягають зрілості віком 12-14 місяців.
  • Собаки великих і гігантських порід відрізняються своїми потребами у харчуванні через свій розмір, а найважливіші та швидкі зміни відбуваються, коли вони є цуценятами. Вважаються цуценятами дані тварини до виповнення їм 18-24 місяці. Тому важливо мати повне уявлення про те, який раціон підходить для їх нормального розвитку та зростання.

Як задовольнити потреби вашого собаки?

У міру зростання собаки змінюються її дієтичні потреби. Кожна суміш сухого корму для собак, який можна купити в інтернет-зоомагазині «Petslike» з доставкою до будь-якого міста України, спеціально розроблена для підтримки потреб, способу життя вашого улюбленця.

Дотримуйтесь цих порад щодо годування вашого собаки на кожному етапі життя:

  • Корм для цуценят повинен підтримувати здоровий розвиток мозку та зору, правильне зростання кісток і м’язів, сильну імунну систему, їх унікальні харчові потреби та спосіб життя.
  • Враховуйте рівень активності собаки, стан шерсті, шкіри, тіла та травлення.
  • У міру зростання вашого вихованця, зміни в метаболізмі можуть призвести до збільшення ваги або втрати м’язової маси тіла, тому калорії та тип раціону слід відповідним чином скоригувати.
  • Корм для собак, розроблений з урахуванням харчових потреб вашого чотирилапого друга – від цуценя до старшого віку, повинен підтримувати здоров’я кісток і суглобів, сильні м’язи та рівень активності, що змінюється.

Ви готові змінити корм для свого вихованця? Ветеринар допоможе підібрати оптимальний варіант раціону для собаки, з урахуванням її потреб, а в нашому зоомагазині ви зможете купити необхідний корм.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*