Клінінгова компанія Львова Chystota.ua: послуги, як замовити клінінг - Блог про Львів

Клінінгова компанія Львова Chystota.ua: послуги, як замовити клінінг

клінінг

Сьогодні багато людей мають проблеми з часом і грошима. Поєднання того й іншого іноді виявляється надто важким. Чи бажаєте ви витрачати вільний час на розваги, сім’ю, відпочинок? Якщо так, то звертайтеся до компанії “Чистота”, яка позбавить вас від стомлюючої рутинної роботи в офісі або вдома, подарувавши вам багато часу для життя в інших фарбах.

Чому варто звернутися до професійних клінерів

Професійні прибиральники з компанії “Чистота” подбають про підлоги вашого будинку та офісу, стіни, сходи та санвузли. Вони здатні подарувати вам комфорт та чистоту за короткий час.

Які послуги надає клінінгова компанія Chystota.ua

Ми – компанія, яка займається тим, щоб клієнти почувалися чистими завдяки прибиранню. На сьогоднішній день ми провели понад 9 тисяч прибирань у Львові, і немає сумнівів, що наш доброзичливий та уважний сервіс зробить життя клієнтів комфортним та приємним. Ми надаємо широкий спектр послуг з прибирання квартир, приміщень та хімчистки меблів

Також читайте:   Як вибрати крісло-мішок?

Клінінгові послуги

У послуги клінінгу входять такі види прибирання:

  • базове;
  • генеральне;
  • після ремонту;
  • мийка вікон.

Співробітники компанії Чистота використовують для прибирання свій власний інвентар та безпечні миючі засоби.

Послуги хімчистки

Якісна хімчистка здійснюється на такі предмети побуту:

  • дивани;
  • килими;
  • матраци;
  • шкіряні дивани.

Клінери готові майстерно і дуже швидко усунути навіть найстаріші плями та стійкі неприємні запахи з вашої улюбленої меблів.

Як замовити послуги професійних клінерів у Львові?

Компанія “Чистота” гарантує відмінний результат за розумну ціну, оскільки має великий досвід у своїй справі, працює тільки з перевіреними безпечними засобами побутової хімії та дає офіційну гарантію на всі послуги (відшкодовує шкоду у разі псування меблів або матеріалів). Ви можете сплатити за послуги професійних прибиральників після прибирання зручним для вас способом (готівковий або безготівковий розрахунок).

Для замовлення послуг з прибирання будинків, залиште заявку на нашому сайті.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*