4 ситуації, в яких варто скористатися послугами доставки квітів - Блог про Львів

4 ситуації, в яких варто скористатися послугами доставки квітів

доставка квітів

Деякі звичаї та традиції не змінюються, незважаючи на плин часу. Дарувати квіти все ще вважається красивим, доречним жестом у багатьох ситуаціях. Однак змінилися способи їх надання. Раніше важко було уявити подарувати букет людині, яка живе на іншому континенті. Тепер це можливо, і все завдяки замовленню букетів онлайн. Коли варто розглянути такі послуги?

Завдяки доставці квітів можна дарувати чудові подарунки на відстані. Замовник має гарантію, що букет дійде до адресата вчасно і в цілості. Квіти у Львові зазвичай доставляються уподовж 2-3 годин з моменту замовлення, але можна замовити і термінову доставку.

Іменинник за океаном

Незважаючи на те, що повітряний транспорт дозволяє швидко переміщатися в багато віддалених місць, не завжди є можливість скористатися цим варіантом. Іноді, незважаючи на щирі наміри, не вдається потрапити на день народження чи іменини коханої людини. Якщо ви хочете показати, що пам’ятаєте її і що ви з нею всім серцем, незважаючи на вашу фізичну відсутність, варто відправити їй квіти з доставкою кур’єром. Перевагами такого рішення є:

  • надійність – букет буде доставлений в обумовлену дату;
  • зручність – квіти на день народження взимку чи у будь-яку іншу пору року можна замовити онлайн кур’єрською доставкою;
  • висока якість послуг – від свіжого букета, складеного досвідченими флористами, через транспортне забезпечення відправлення, до професійного кур’єра;
  • вигідна ціна послуг, що надаються.

Весілля у родині, яка далеко

Щоб показати нареченим, що ви з ними в цей особливий момент життя, варто відправити красивий букет з побажаннями нового життя. Майбутнє подружжя обов’язково оцінить цей жест. І хоча привітати їх особисто неможливо, квіти є підтвердженням того, що ви думаєте про них і бажаєте їм всього найкращого.

Важке вибачення

Іноді у стосунках виникають сварки. Щоб пом’якшити конфлікт і помиритися, варто вибачитися перед іншою людиною. Але що ви робите, коли ваш партнер відмовляється зустрічатися і все ще злий? Що робити, коли не вистачає сміливості подивитися співрозмовнику в очі? Тоді варто відправити букет красивих троянд. Гарною ідеєю буде додати до квітів записку з вибаченнями. Якщо у вас немає ідей щодо їх експансивного змісту – нічого страшного. Часто достатньо просто жесту і короткого щирого «Вибач». Старання будуть оцінені по достоїнству, а чудова квіткова композиція вгамує ваш гнів. Є велика ймовірність, що вибачення буде прийнято, і ви зможете знову зустрітися, щоб помиритися і спокійно поговорити.

А може сюрприз?

Хто сказав, що подарунки повинні бути прив’язані до конкретної події? Часто саме спонтанний подарунок приносить найбільше радості. Так, може бути, варто дружині букет квітів купити просто так, без причини, чи перебуваючи у закордонному відрядженні замовити доставку? А може, показати мамі чи бабусі, що ви пам’ятаєте про неї – не тільки в День матері чи її день народження? Несподівана доставка квітів обов’язково вас позитивно здивує і принесе багато радості. Кожен буде здивований, коли раптом без жодного приводу до нього постукає кур’єр з оберемком квітів. Якщо ви хочете викликати ще більшу посмішку на обличчі одержувача, ви можете додати до букету смачні шоколадні цукерки, милого ведмедика або стильну вазу.

Варто розумно використовувати можливості, які відкриває сучасний світ, і пам’ятати про своїх близьких. Для вас це кілька кліків, а для дружини чи мами – сльози зворушення та радості.

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю вдячність співробітникам компанії BuketLand.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*