Чи можливо виграти гроші в букмкерській конторі? - Блог про Львів

Чи можливо виграти гроші в букмкерській конторі?

Чи можливо виграти гроші в букмкерській конторі?

Ні для кого не секрет, що у нашому з вами житті все (ну або майже все) вирішують гроші. Хоча, багато хто, особливо жінки, цей факт заперечують. Знаєте, подобається мені фраза невідомого автора, який сказав, що “любов втікає вікнами, коли немає грошей”.

Відповідно тому і чоловіки мусять шукати додаткових заробітків. Ну, і як тут не згадати про азартні ігри, а точніше про букмекерські контори. Але чи можливо у них виграти гроші?

Моя відповідь – так, але необхідно ставити “з розумом”. Що я маю на увазі?

1. Не ставити на все підряд

Людина реєструється на сайті, починає ставити, а тоді у неї з’являється азарт і за деякий час саме азарт допомагає програти всі гроші. Гравець просто перестає думати й програє все, що виграв до цього часу. Добре треба думати і над вибором конкретного букмекера, попередньо вивчивши рейтинг букмекерів України, щоб заодно не натрапити на звичайних шахраїв.

2. Лудоманія

Цей термін як продовження до пункту №1. Лудоманія – це хвороба, і про неї часто згадують під час реклами букмекерських контор, і на сайтах контор про неї написано. Суть цієї хвороби така, що людина вже не може жити без ставки. Це як алкоголік, який не може прожити й дня, щоб не випити. Тому, якщо хочете виграти у букмекерській конторі – треба вміти вчасно зупинитися.

3. Ставити на конкретний вид спорту

Що заважає гравцю промоніторити попередні матчі, вивчити склади команд, проаналізувати гру в лайві й тоді поставити ставку?

4. Акуратно з бонусами

Букмекер ж спеціально вас затягує в такі штуки як «ставка без ризику». Здається ти зробив ставку, тобі повернули гроші й що з ними робити? Виводити назад? А ще комісія. Бувало ж у вас таке? Якщо ж вирішили спробувати отримати бонус – ось вам лінк, де є безкоштовні бонуси букмекерських контор.

5. Вміння вчасно зупинитися

Поставив гроші – виграв і дай собі спокій на деякий час. Подобається у цьому плані мені Англія. Там ж люди ставлять на тоталізатор заради розваги. Прийшов з другом на футбол, побилися об заклад і так цікавіше дивитися гру. Ставки у букмекерських конторах – це не спосіб заробляння грошей. Це швидше розвага, як і будь яка інша розвага, за яку потрібно заплатити гроші.

6. Не користуватися послугами каперів

Скільки вже таких було, а потім питання, а де ж мої гроші? Капери так само знають майбутній результат, як і ви. Ну, хіба що краще розібралися в тому чи іншому виді спорту.

А які ваші думки з цього приводу, шановні читачі блогу?

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*