Кубок України. ФК «Галицька здоба» – «УжНЕТ». Анонс - Блог про Львів

Кубок України. ФК «Галицька здоба» – «УжНЕТ». Анонс

Нова форма

27 листопада, футзальний клуб «Галицька здоба» стартуватиме у новому розіграші Кубку України (вп’яте в історії – авт.). У рамках першого попереднього етапу «пекарі» зустрінуться з діючим чемпіоном Ужгородської футзальної ліги ФК «УжНЕТ».


Представляємо суперника

«УжНЕТ» представляє місто Ужгород.

Спонсор – місцевий інтернет провайдер.

Команда бере участь у чемпіонаті Ужгородської футзальної ліги з 2017 року. За цей час тричі ставала чемпіоном Суперліги. Востаннє це вдалося їй зробити минулого року. Тому, зимовий сезон 2022-2023 років «біло-чорні» (саме такі кольори форми в «УжНЕТ») розпочали у статусі діючого володаря титулу.

Не вперше наш майбутній суперник буде брати участь в розіграші національного Кубка. Зокрема, у минулому сезоні підопічні Романа Гречки спершу здолали колектив «Сербичани» (Чернівецька область), а вже на стадії другого попереднього етапу поступилися ще одній команді з Чернівців «Урожаю».

Історія зустрічей

За всю історію існування клубів жодного разу майбутні суперники між собою не зустрічалися.

Також читайте:   Дива не сталося, Локомотив - володар кубка України з футзалу

Проте, є в історії «червоно-жовтих» виїзд у місто Ужгород. У вже зараз далекому 2019 році наша команда зустрічалася ще з одним представником УФЛ колективом «Медея». Це був поєдинок 1/8 фіналу Другої ліги України й тоді підопічні Сергія Тригубця здобули переконливу перемогу – 10:4. На матч-відповідь до міста Лева суперник не з’явився й отримав технічну поразку.

Щодо ФК «Галицька здоба», то матч проти команди «УжНЕТ» стане 11-им в історії розіграшу Кубку України. У попередніх матчах нагадаємо «пекарі» здобули лише одну перемогу. Ще тричі були мирові, у шести ж «пекарі» йшли з майданчику з нічим.

Насамкінець додамо, що перша серія протистояння між львівською та ужгородською командами розпочнеться у залі «Боско-Арена» о 12 годині.

Вболіваємо за «Галицьку здобу» разом!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*