Зима. Чи очікувати ще тепла? - Блог про Львів

Зима. Чи очікувати ще тепла?

Зима 2022

Як вам погода за вікном? Що не кажіть, а зима застала нас зненацька. Ще вчора автор блогу ходив у спортивних штанах і кросівках, бігав та їздив на велосипеді в шортах, а вже сьогодні змушений витягувати зі заначок чоботи, черевики, навіть рукавиці почав шукати.

Реально надворі істотно похолодало. Для прикладу на сьогодні, 19 листопада, 12 годинку дня на термометрі показує «-2» градуси. Не так вже холодно як здається, але тим не менше. Після теплого літа та неймовірної осені якось незвично це все.

Скільки протримається ця погода, чи можна осінній одяг та велосипед вже ховати далеко далеко? Про це та не тільки читайте далі у черговому пості на блозі Воробуса.

Отже, спробуємо це з’ясувати.

Прогнози – штука невдячна. Особливо це стосується погоди. Пригадуєте як колись говорили старші люди коли їх питали за можність дощу. Вони Інтернету не мали, а лише гадали що ймовірність опадів «50 на 50». За їх словами, дощ або мав би бути, або ж ні.

Що ж буде цього разу?

Ми вже має засоби зв’язку більш сучасніші, є інтернет, є топ-метеорологи, то ж як не крути, а таки можемо спрогнозувати погоду в наступні дні. За прогнозами синоптиків морозяна та сніжна погода протримається не довго. Приблизно до 24 листопада буде падати сніг, особливо вночі температура повітря буде опускатися до «-2» – «-9» градусів морозу. Вдень спостерігатиметься близько «0».

Також читайте:   Як уберегтися від того віруса?

Кардинально все зміниться після згадуваної вище дати. В Україні й у Львові, в тому числі істотно потеплішає. Фактично ми знову повернемося до теплої осені. Вдень температура повітря де-не-де підніметься до «+9» – «+12» градусів тепла. Вночі буде не менше 2-3 градусів з позначкою «+».

Тепло протримається аж до свята Нового року. Саме перед ним в Україні знову почне падати сніг, буде мороз. Ну, які ж свята без них.

Тому, хто любить тепло аж сильно переживати не треба. Якихось кілька днів і ми знову повернемося на «свої своя».

Вихідні… Ну, і не варто забувати за наших відважних воїнів ЗСУ, які бережуть безпеку українців та ведуть запеклу боротьбу з клятим ворогом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*