Галицька здоба вийшла в наступний раунд Кубку України - Блог про Львів

Галицька здоба вийшла в наступний раунд Кубку України

Перемога в Ужгороді

Минулий вікенд виявився вдалим для нашої команди, адже саме в суботу, 10 грудня, завдяки перемозі в Ужгороді над місцевим футзальним клубом «УжНЕТ» нашій команді вдалося кваліфікуватися у наступний раунд змагань за національний трофей.

Після впевненої перемоги в першому раунді протистояння (10:1 – авт.) наша команда відправилася на поєдинок-відповідь з метою зберегти вдалу для себе різницю. Чому зберегти? Адже не секрет, що криза в грі «червоно-жовтих» є й на відміну від поєдинків Кубку України, у матчах місцевого чемпіонату «пекарі» ще не здобули жодного залікового балу. Пора би вже.

Під загрозою зриву

До останнього моменту не було відомо чи відбудеться гра в Ужгороді. Причина? Наболіла проблема сьогодення – відсутність електроенергії у залах, де проводить свої матчі «УжНЕТ». Гра таки відбулася, але не в СК «Карпати Арена», а в СК «Zinedin». Проте, й тут без казусів не вдалося обійтися. Через проблеми з інтернетом велика кількість прихильників нашої команди залишалася без онлайн-трансляції. Тому лише можна було здогадуватися що відбувається в Ужгороді.

Впевнена перемога

Навіть у таких важких реаліях сьогодення підопічні Сергія Тригубця зуміли здобути впевнену перемогу над суперником і у матчі на виїзді – 6:1. Чим погано? Тим самим «червоно-жовті» вперше із 2017 року зуміли пробитися в наступний раунд загань. Коли востаннє таке було?

Також читайте:   Чемпіонат Італії: «Аква&Сапоне» став чемпіоном (відео)

Покер він Назарія Яніва

Цей молодий гравець не часто потрапляє в основний склад, але якраз у матчі в Ужгороді Назар отримав можливість себе проявити. Варто зазначити, що проявив він себе як треба, відправивши у ворота команди «Ужнет» 4 (!) голи. Також у нас відзначалися Дяк та «старіючий» головний тренер ФК «Галицька здоба».

Що далі?

А далі на нас очікує жеребкування наступного раунду Кубку України (другий попередній раунд – авт.). На цій стадії змагань команди знову будуть поділені за регіональним принципом. До речі, окрім ФК «Галицька здоба» у наступну стадію змагань також кваліфікувалися наступні команди:

«Яско» (Вінниця), «Авалон» (Бровари, Київська область), «SkyUp Futsal» (Київ), «Nice Guys» (Львів), «Зп Груп» (Запоріжжя), «Vittoria» (Харків), «Athletic Futsal» (Дніпро), «Урожай-Сітка-Захід» (Чернівці), «Адвокат і ко» (Кременчук), «Woodmall-Femida» (Хмельницький).

Про дату жеребкування, а також результати додаткового повідомимо на сторінках «пекарів» у соціальних мережах фейсбук та інстаграм.

Насамкінець, публікуємо склад нашої команди, який здобув таку потрібну звитягу у матчі-відповіді в Ужгороді:

Воротарі: Бурмас, Марухняк
Польові гравці: Коваль, Янів, Тарасович, Дяк, Стефанків, Тригубець, Чурко, Яблонський.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*