Надійна охорона квартири від Viking Lux

охорона квартири

Вибір охоронної компанії – справа тривала і дуже непроста, особливо коли мова йде про власне житло і майно. Щоб не хвилюватись і почувати себе захищеним, варто довірити професіоналам. Одними з них є компанія Viking Lux.

Viking Lux – це команда професіоналів, що гарантують захист вашої оселі у будь-який день та час. Працюють 24/7, мають одну з кращих матеріально-технічних баз, підготовлених професіоналів, а тому охорона квартири в надійних руках.

Які послуги з охорони квартир надають Viking Lux?

Охорона майна не обмежується встановленням бездротової сигналізації та підключенням системи відеонагляду.

Спектр послуг, що пропонують Viking Lux, широкий, і включає в себе:

  • Встановлення і налаштування дротової або бездротової сигналізації з попереднім навчанням користувачів послуг.
  • Підготовку і налаштування протипожежної безпеки, яка розрахована на виявлення задимлення або полум’я.
  • Підведення і встановлення системи відеонагляду.

Viking Lux – не просто компанія з охорони, це сімейна справа, в якій є цінності, принципи і велике бажання допомогти людям захистити своє майно. На ринку агентство з’явилось у далекому 2002 році, а вже у 2015 році посіло місце лідера галузі.

На сьогодні у компанії працюють 350 підготовлених професіоналів, здатних запевнити, що охорона квартири буде здійснена на найвищому рівні.

У компанії гарантують виїзд на виклик протягом 5 хвилин часу. І що важливо, компанія має дозвіл на зберігання і використання зброї, який поновлює з періодичністю у три роки.

Як замовити послуги з охорони квартири у Viking Lux?

Для того, щоб отримати консультацію, достатньо зателефонувати у відділ обслуговування споживачів або скористатись швидкою формою зворотного зв’язку на сайті компанії.

Який порядок оформлення послуги:

  1. Проведення консультації. Під час спілкування ви отримаєте вичерпну інформацію про послуги, терміни їх виконання, умови підписання договору.
  2. Врахування побажань клієнта. Будь-які вимоги або побажання можуть бути виконані і враховані. Мова йде про створення проекту, вибір систем сигналізації та оповіщення.
  3. Підготовка команди до створення безпечного середовища у квартирі, обговорення побажань замовника, підбір спеціалістів.
  4. Підписання договору, в якому обов’язково йдеться про права та зобов’язання сторін, матеріальну відповідальність і взаємну згоду.
  5. Виконання умов договору, встановлення необхідного обладнання, прийняття об’єкта на охорону.

Виконуються етапи послідовно, але швидко. Завдяки сучасному технічному обладнанню установка системи охорони займає близько 1 години часу.

Viking Lux – ваш гарант безпеки у теперішніх реаліях. Вони зможуть надати вичерпну інформацію, найкраще устаткування та команду професіоналів, з якими ваше житло точно буде надійно захищене.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*