Стильна, універсальна і практична колекція розеток і вимикачів Asfora Schneider Electric - Блог про Львів

Стильна, універсальна і практична колекція розеток і вимикачів Asfora Schneider Electric

Asfora Schneider Electric

Французька компанія Schneider Electric – експерт на ринку електротехніки, що випускає всі категорії електрофурнітури в стильному оформленні та якісній збірці. Одна з найпопулярніших колекцій бренду – Asfora. Вона має універсальний для всіх стилів дизайн, надійні та довговічні механізми, а також красиві варіанти відтінків та імітації металу для лицьових панелей і рамок.

Виробництво розеток і вимикачів Asfora відбувається на заводі бренду в Туреччині. Поставляється, як правило, коробками по 10 одиниць виробів.

Дизайн колекції

Серія Asfora виконана в шести кольорах: білий, кремовий, бронзовий, алюміній, сталь, антрацит. Лицьові панелі і рамки зроблені з дуже міцного пластику. Він витримає навіть дитячі пустощі у вигляді удару твердою іграшкою та зіткнення з меблями, якщо ви робитимете перестановку і випадково зачепите електрофурнітуру. Особливістю колекції є наявність плівки, стійкої до ультрафіолетових променів: навіть якщо на розетки і вимикачі потрапляє сонце, вони не вигорятимуть і збережуть свій первісний колір.

Загалом дизайн лаконічний:

  • Тонкі лицьові панелі і рамки.
  • Геометрія витримана, але зовнішні кути трохи пом’якшені заокругленням.
  • До центральної частини (безпосередньо гнізда розетки, накладки, клавіш) від рамки зроблено перехід у вигляді скошеної фаски, злегка поглибленої.
  • Зовнішній край рамок скошений у напрямку до стіни.
  • Немає специфічних матеріалів, тільки пластик і метал.

Електрофурнітура в білому і кремовому кольорі універсальна для будь-якої колірної гами в інтер’єрі, а металік пасує до хай-теку, лофту, іноді модерну, мінімалізму та інших динамічних, сучасних стилів.

Каталог Schneider Electric Asfora

В каталозі Schneider Asfora представлені такі типи розеток:

  • силові, в т.ч. подвійні для монтажу в один підрозетник і пиловологозахищені для приміщень з підвищеною вологістю;
  • телевізійні – кінцеві TV, TV+R і TV+SAT проміжні та кінцеві;
  • комп’ютерні – одинарні, подвійні з роз’ємами RJ-45 для крученої пари, що пропускають до 100 Мбіт/сек або до 1 Гбіт/сек для UTP кабелю 6 категорії;
  • телефонні, включно з подвійними RJ-11;
  • акустичні, зокрема з подвійним виводом для динаміків;
  • vкомбіновані, наприклад, комп’ютерна з телефонною.

У телевізійних розетках на вихід TV подається сигнал 118-830 МГц, а на вихід SAT для супутникового ресивера – 950-2400 МГц.

Розеткові блоки доступні із заземлювальними контактами і без них, а також із захисними шторками, які перекривають доступ до контактів фази і нуля. Також колекція включає моделі із захисними кришками. Механізми розеток розраховані на максимальну силу струму до 16 А. Це означає, що до них можна підключити пристрої потужністю до 3,5 кВт.

Вимикачі Asfora теж представлені різними типами:

  • Безпосередньо вмикачі на 1, 2 і 3 клавіші.
  • Перемикачі з однією і двома клавішами.
  • Проміжні та перехресні вимикачі, що дають змогу організувати управління однією системою освітлення або світильником з різних місць.
  • Кнопки з однією і двома клавішами – для управління різним обладнанням, наприклад, кліматичною або опалювальною системою.
  • Двополюсні вимикачі.
  • Димери – пристрої з можливістю регулювати яскравість світильників, якими вони керують.
  • Готельні карткові.

Вимикачі представлені з різними способами управління: механічним, сенсорним, голосовим, з пульта ДУ. Їх можна поєднувати з датчиками освітленості, присутності або руху, формуючи елемент розумного будинку.

Також до колекції увійшли заглушки, які використовуються для закриття вільних постів у рамках, і зовнішні монтажні коробки для відкритого встановлення. Короби за необхідності з’єднуються між собою за допомогою пазів – так можна зробити багатопостову конструкцію, закриту зверху єдиною рамкою.

Усі пристрої поставляються на супорті з нержавіючої сталі. Для кріплення передбачено отвори під шурупи і розпірні лапки, які не тільки утримують механізм у підрозетнику, а ще й запобігають його розбовтуванню. Примітно, що виробник залив силіконом гострі краї лапок, щоб підвищити безпеку для користувачів.

Відгуки про Schneider Asfora

В Інтернеті досить багато відгуків про продукцію Шнайдер Електрик, включно з колекцією Asfora. Користувачі відзначають високу якість і естетичність виробів, а також дуже доступні розцінки як для настільки надійних пристроїв. Часто зустрічається згадка, що ця електрофурнітура взагалі не схильна до поломок. Електрики також рекомендують цю серію, як ідеальне поєднання стильного дизайну, доступності, зносостійкості та практичності.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*