Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «Меркурій». Анонс - Блог про Львів

Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «Меркурій». Анонс

Є перша перемога

Після змагань Кубку України та пропущеного поєдинку чемпіонату проти «Nice Guys» футзальний клуб «Галицька здоба» потрохи входить у цикл щотижневих матчів у Суперлізі Львівщини. Що не кажіть, а пора наздоганяти втрачене.

На черзі для «пекарів» старий (новий) суперник – ФК «Меркурій», з яким «червоно-білі» зустрічалися вже неодноразово. Тому, особливо представляти «митників» не треба.

Команда Андрія Тодощука в цьому чемпіонаті вирішила змінити головного тренера. До керма прийшов Назара Станкевич. Вже тепер його підопічні після п’яти зіграних матчів мають у своєму активі 6 залікових балів і разом з «in.IT 2» ділять 5-6 сходинки в турнірній таблиці. У зимовій першості «зелені» здобули дві перемоги («Скала 1911» – 2:1, «in.IT 2» – 6:3 – авт.) та ще тричі поступилися своїм суперникам («Любарт» – 1:5, «Nice Guys» – 0:7 та КІВС «Енергії 2» – 3:4 – авт.).

Також читайте:   Студентська збірна України з футзалу - чемпіони світу

Куди гірші справи у нашої команди. Так, підопічні Сергія Тригубця зіграли на дві гри менше, але й здобули «червоно-білі» лише три бали, в останньому турі здолавши лідера першості «Nice Guys» – 5:2. До цього «пекарі» програли без варіантів другій команді «айтішників» – 4:8 та «енергетикам» – 1:2. Тож, якщо команда хоче зачепитися принаймні за комплект нагород втрачати очок вже зараз не можна.

Щодо історії зустрічей востаннє майбутні суперники зустрічалися у рамках цьогорічної літньої першості «Все для перемоги». Тоді «пекарі» двічі впевнено перемогли 5:1 та 5:0.

Чи вдасться «Галицькій здобі» здобути другу перемогу чемпіонаті, «Меркурію» взяти реванш за поразки у минулих особистих зустрічах дізнаємося вже незабаром.

Старт суботньому поєдинку заплановано на 11 годину 30 хвилин. Вболіваємо за ФК «Галицька здоба» разом!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*