Як заощадити на купівлі нової клапанної кришки - Блог про Львів

Як заощадити на купівлі нової клапанної кришки

Як заощадити на купівлі нової клапанної кришки

Клапан вентиляції картерних газів є деталлю, яка постійно зазнає сильних навантажень. Це значно скорочує термін її експлуатації. А клапан – зовсім не дешевий. Не дивно, що більшість автолюбителів намагаються заощадити на цій покупці. Сьогодні я розповім вам, як це можна зробити. Головний секрет полягає в тому, що купувати заміну клапана картерних газів не доведеться взагалі.

Справа в тому, що сильному зносу піддається не вся деталь, а лише одна мембрана. І замінити її зовсім не складно та й не дорого. Достатньо замовити ремкомплект КВКГ через Інтернет-магазин Repairkit – і все.

Також у процесі технічного обслуговування є сенс поставити нові прокладки, кільця форсунок та ущільнювачі. Все одно вони зношуються з часом, а система вже розібрана.

Ознаки того, що потрібна заміна клапана картерних газів

Щоб помітити, що вам потрібна заміна клапана картерних газів, достатньо виявити трохи спостережливості. Ознаки цілком очевидні навіть для водія-початківця. До них належать такі ситуації:

  • підвищення витрати пального та мастильних матеріалів;
  • темніший колір вихлопних газів;
  • поява підсмоктування повітря;
  • нестабільна робота двигуна внутрішнього згоряння;
  • погіршення керованості автомобіля (навіть на хорошому дорожньому покритті).

Як ви бачите, симптоми того, що з клапаном масловідділювача не все гаразд, аж ніяк не приємні. Останній пункт взагалі може спричинити дорожньо-транспортну пригоду. Тож не затягуйте з придбанням ремкомплекту КВКГ.

Де знайти клапан масловідділювача та ремкомплект КВКГ

Сьогодні можна придбати мембрану для заміни клапана картерних газів як офлайн, так і на Інтернет-майданчиках. Останній варіант дешевше, простіше і загалом вигідніший. Наприклад, ви можете звернутися до Repairkit. У цьому каталозі представлений гарний вибір комплектуючих та ремкомплектів КВКГ, що дозволяє вирішити проблему з клапаном масловідділювача швидко та дуже недорого. Крім того, в цьому Інтернет-магазині ви знайдете багато інших автомобільних запчастин. Причому дуже гарний вибір оригінальних комплектуючих для сучасних машин іноземного виробництва. А походження запчастин можна перевірити за каталожними номерами.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*