Коли волосся йде на потреби ЗСУ

Волосся

Не варто думати, що якщо в якому-неубдь місті нашої країни тиша й спокій, що війна завершилася. Ворог і на далі лютує, час від часу запускає ракети по мирних кварталах. Добре, що є у нас славні воїни ЗСУ, завдяки їм ми хоч трохи, але змогли дати відсіч русні. Русня – це не люди. Думаю не треба зайвий раз підтвердувати цей факт.

У сьогоднішньому пості поговоримо про благодійні речі, які мають безпосереденю участь до блогу Воробуса. Так ось, у нас є читачка, дописувачка з ніком “Arwenita”. Нещодавно вона зробила наступне, далі цитата:

“У вересні 2021 року я обрізала волосся, яке відрощувала кілька років. До сьогодні воно зберігалося у мене вдома, у шафці. Чесно кажучи, продавати його я не збиралася, а викидати хвіст жодного разу в житті не фарбованого волосся довжиною 50 см було якось шкода. Минулого року я дізналася, що школярка відрізала свою розкішну косу, яку ростила з дитинства, і отримані від її продажу кошти перерахувала на ЗСУ. Тоді я подумала, що і мій хвіст, хай і не такий розкішний, теж може послужити добрій справі. Сьогодні я продала його і отримала 2000 грн ? Половина цієї суми щойно пішла у Фонд Сергія Притули – на дрони і БПЛА. Друга половина буде витрачена на придбання військової облігації, щоб підтримати і сферу оборони, і економіку.
Дуже сподіваюся, що поки у мене знову відросте така ж довжина, війна вже закінчиться, і я зможу продавати волосся для донатів на інші потреби. Наприклад, на відбудову нашої держави”.

Коса

Добре що є такі люди. Честь і хвала!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*