Кубок України. «Урожай-Сітка-Захід» – ФК «Галицька здоба». Анонс?⚽️ - Блог про Львів

Кубок України. «Урожай-Сітка-Захід» – ФК «Галицька здоба». Анонс?⚽️

Анонс матчу в Чернівцях

4 лютого, у СК «Олімпія», що у м. Чернівці відбудеться матч-відповідь другого попереднього раунду Кубка України, в якому між собою зіграють господарі майданчику «Урожай-Сітка-Захід» та «Галицька здоба».

21 січня ми вже зустрічалися у Львові на «Боско-Арені». Напружений матч завершився перемогою «пекарів» із рахунком – 3:1. За «червоно-жовтих» забивали тоді Олеги: Панасюк і Чурко. Останній, до слова, відзначився дублем.

Попереду матч-відповідь, після якого і визначиться команда, яка вперше у своїй історії пройде далі другого попереднього раунду.

Аби бути саме цим щасливчиком підопічним Сергія Тригубця необхідно не програти з різницею у більше чим три м’ячі. Чи можливо це?

Те, що «пекарі» вдало зіграли як у першому матчі львівсько-чернівецького протистояння, так і в попередньому етапі проти ужгородського «УжНет» – факт. «Червоно-жовті» були одним цілим і справедливо здобули три перемоги з трьох можливих.
А ще в Чернівцях «Галицька здоба» ніколи не грала. Тому у суботу має розширитися географія міст, де вдалося побувати «пекарям».

Також читайте:   Футзал. “Електрон cup”. Група Здоров'я 3:6 Shisha-club

І ще кілька фактів?

✅ для ФК «Галицька здоба» виступи в Кубку України є п’ятим в історії. А ось для «Урожаю-Сітки-Захід» другі;
✅лише двічі «пекарі» зуміли проходити у цих змаганнях далі першого попереднього раунду. Вперше це відбулося у сезоні 2117-2018 років. Історія повторилася вже цього сезону;
✅чернівецька команда ж з першого разу виступу в змаганнях за національний трофей пройшла два раунди. У сезоні 2021/2022 років команду Володимира Глібки зупинив харківський «Гепард».

Насамкінець додамо, що старт суботнього поєдинку між чернівецькою та львівською командами заплановано на 13 годину 30 хвилин.

Вболіваємо за «Галицьку здобу» разом! Нам потрібна тільки перемога!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*