Євген Шевчук: «Вперше з Галицькою здобою познайомився у Вінниці» - Блог про Львів

Євген Шевчук: «Вперше з Галицькою здобою познайомився у Вінниці»

Євген Шевчук

Поки вболівальники нашої команди аналізують перший, гостьовий поєдинок 1/8 фіналу Кубка України проти ФК «Любарт» (2:2 – авт.) і очікують матчу-відповіді, який відбудеться 6 квітня у Львові в гості до клубної пресслужби завітала людина, яка неодноразово вгадувала результат гри за участю «пекарів».

Хто він, як йому це вдається і як Євген Шевчук, саме так звати чоловіка, розцінює шанси нашої команди на прохід у Фінал Восьми читайте далі.

❓Євген, вже не вперше ти вгадуєш рахунок гри за участю ФК «Галицька здоба», звідки такі навики?
➡️ Секрет простий – аналізую сили команд, а також фактор домашнього та виїзного майданчиків перед грою. «Пекарі» грають лінійно, тож можна час від часу спрогнозувати результати за участю їх матчів.

❓Як давно цікавишся футзалом і яке відношення маєте до нього?
➡️ Цікавлюсь вже більше 5-ти років. Найцікавіше, що перша моя вболівальницька гра була між ФК «Володимиром» (м. Тиврів, Вінницька область) та ФК «Галицька здоба». Тоді, як футзал, так і команда зі Львова стали для мене відкриттям. На даний момент у вільний від викладацької роботи час я є футзальним оглядачем.

Також читайте:   Марія Шпира: «У сучасній спортивній журналістиці потрібно багато працювати та розвиватись»

❓Якщо не секрет за яку з команд в Україні, а можливо й поза межами нашої країни вболіваєш найбільше?
➡️Є декілька симпатій. Скажімо в Кубку України вболіваю за ще одну вінницьку команду «ЯСКО». Ну, і звісно, за ФК «Галицька здоба» (сміється – авт.). В чемпіонаті ж Екстра-ліги мої симпатії на стороні івано-франківського НФК «Ураган».

❓До речі, «гаряче» запитання, на твою думку, які шанси у «червоно-жовтих» пробитися у Фінал Восьми Кубку України?
➡️ Шанси є й не малі, тим більше, що підопічні Тригубця будуть грати на власному майданчику. Там, до слова, «пекарі» грають з будь-яким суперником потужно. «Любарт» теж не подарунок. Розцінюю шанси на прохід далі як «55 на 45» на користь «Галицької здоби».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*