Знайомство з новачками ФК “Галицька здоба” - Блог про Львів

Знайомство з новачками ФК “Галицька здоба”

Новачки

У зимовому сезоні Суперліги Львівщини, який вже став історією, за нашу команду дебютували нові гравці. Мова йде про молодих вінгерів «пекарів» Максима Піхлика (М.П. – далі) та Гамлета Асатряна (Г.А. – далі).

Напередодні ці гравці у розмові з клубною пресслужбою поділилися враженнями від перебування у «сім’ї пекарів» й не тільки. Вмощуємося зручніше й знайомимося з новими обличчями «червоно-жовтих».

– Як ви потрапили до складу ФК «Галицька здоба», що раніше знали про цю команду?

М. П.: «Виступати за «Галицьку здобу» мені запропонував один із її гравців. Я відвідав декілька тренувань , знайшов спільну мову із тренером. Як гравець я йому підійшов, так і опинився у цій команді».

Г.А.: «Андрій Федюк дав пораду піти спробувати свої сили у ФК «Галицька здоба». Після цього я зв’язався з «коучем» Сергієм Тригубцем і він дав добро прийти на тренування команди».

– Ви вже встигли провести у складі «пекарів» дебютні матчі, як вам у команді, чого не вистачає аби перемагати?

М. П. : «Як на мене команді не вистачає згуртованості і розуміння один одного. Ці якості покращуються на тренуваннях, зараз у нас їх стало більше. Тому, я вважаю з плином часу усі ці важливі для команди аспекти покращаться».

Г.А.: «У нас досить таки молода команда. Потрібно багато працювати і набиратись досвіду аби показувати хороші результати. Впевнений, що вони не за горами. Атмосфера в команді хороша, зараз всі думки про виступи в 1/8 фіналу Кубка України».

– Розкажіть коротко про свою футзальну кар’єру, де грали і чому саме футзал?

Також читайте:   Хто такий Stakeholder?

М. П. : «Розпочинав футзальну кар’єру у команді «Копа», де провів кілька сезонів. З відомих команд у першому колі Super League виступав за «in.IT-2». Саме у цій команді почав більш-менш розуміти що таке дорослий футзал . Також на даний момент виступаю за збірну свого університету у SML Business League ( команда «ЛДУФК-2»). Футзал припав до душі практично одразу як почав у нього грати. Дуже подобається те, що потрібно миттєво приймати рішення, немає часу зупинятись і потрібно постійно бути у ритмі».

Г.А. : «Футзальну кар’єру розпочав в КІВС «Енергії» у 2019 році. Також виступав за юнацьку «Копу».

– Чого хочете досягти в цьому клубі?

М. П. : «Хотів би перейняти той досвід який є у тренера і у чинних гравців команди щоб у майбутньому показувати достойну гру на майданчику. Також маю мрію дорости до рівня гравця Екстра-ліги.

Г.А. : «Єдина ціль і бажання – перемагати в складі ФК «Галицька здоба» та займати найвищі місця».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*