Фінал Восьми Кубка України. «Галицька здоба» поступилася «Рятувальнику» - Блог про Львів

Фінал Восьми Кубка України. «Галицька здоба» поступилася «Рятувальнику»

Кубок-2023

У ці дні Львів живе футзалом, адже саме наше місто отримало право приймати Фінал Восьми Кубка України. Вісім команд: ФК «Енергія» (м. Львів), ФК «ХІТ» (м. Київ), «Черкасиобленерго» (м. Черкаси), «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне), «Athletic Futsal» (м. Дніпро), СК «Сокіл» (м. Хмельницький), ФК «Галицька здоба» (м. Львів) та «Рятувальник» (м. Ромни, Сумська область) у форматі чвертьфіналів, півфіналів та фіналу визначають володаря національного трофею.

В одному з таких протистоянь між собою зустрілися ФК «Галицька здоба» та «Рятувальник». До гри явним фаворитом була команда з Сумщини. Але, як показав, особливо, перший тайм, коли підопічні Сергія Тригубця досить швидко повели в рахунку – 2:0, «Галицька здоба» хлопчиками для биття явно не була.

Два різні тайми

Якщо у першій половині зустрічі «червоно-жовті» були одним цілим і у повітрі залу «Боско-Арени» запахло сенсацією, то у другому все перевернулося з ніг на голову. Вже на після матчевій прес-конференції «коуч» роменської команди сказав, що у перерві з його футзалістами була проведена чоловіча розмова. Власне після відпочинку «Рятувальник» не дав жодного шансу нашій команді. Ключовими у грі стали голи в дебюті від Баранника та Прокопчкука.

Гра з п’ятим

Вона також вийшла неоднозначною. Багато хто з футзальних спеціалістів зараз схиляється до того, що можливо за рахунку 2:3 і, особливо, при 3:4 не треба було випускати п’ятого польового гравця. Зараз вже можна багато чого писати. У цій ситуації головний тренер «пекарів» вирішив так.

Також читайте:   Андрій Крупак: "Чи проб'юся в першу команду Нові імена покаже час..."

Клас команди Екстра-ліги

Все-таки, треба бути відвертим він дався взнаки. Запалу нашої команди вистачило на один тайм. У другому чи то досвіду, чи фізичних кондицій не вистачило щоб на рівних протистояти супернику протягом усієї гри.

Свято футзалу для ФК «Галицька здоба» під назвою «Кубок України» на цьому завершилося. Команда дякує всім вболівальникам, які підтримували наш колектив за чудовий сезон і маємо надію вже наступного розіграшу, який стартуватиме восени «пекарі» виступлять ще краще.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Рятувальник» – 4:9 (2:1)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Москалик, Данів, Кушецький, Богданов, Коваль, Тарасович, Дяк, Чурко, Тригубець, Яблонський

ФК «Рятувальник»: Сіріцький, Сітнер, О. Радченко, Курило, Кончаков, Прокопчук, Козуб, Завгородній, Колеснік, Виставной, В. Радченко, Афонін, Баранник, Гайван

Голи: Богданов, 4, Данів, 13, Тригубець, 28, Москалик, 36 – Колесник, 15, 28, Баранник, 23, 36, Прокопчук, 23, Вл. Радченко, 32, Сіріцький, 32, Кончаков, 40, Гайван, 40.

Попередження: Марухняк, 38, Богданов, 38 – Баранник, 6, Сітнер, 7, Колесник, 23.

Кращі гравці за версією пресслужби: Данів Назар – Баранник Дмитро.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*