У Львові цвітуть сакури - Блог про Львів

У Львові цвітуть сакури

Сакура

Що ж, друзі, нарешті відчувається подих літа. Принаймні вчора автор вже навіть ходив у шортах настільки було тепло. Все-таки, ми зачекалися цієї пори року. Тому, пора потрохи забувати за зиму й звикати до літа, яким би воно не було.

Так, у країні війна, але життя на цьому не зупиняється.

Особисто для мене весна починається по-справжньому тоді, коли починають розквітати улюблені сакури. Вже зараз (25 квітня – авт.) можна їх побачити на вулицях міста Лева. Вчора їх бачив достатньо. Тому, саме у сьогоднішньому пості спробую дати поради де піти не лише помилуватися ними, а й де найкраще робити фото.

1. Вулиця Левицького.

Біля приміщення Личаківської районної адміністрації сакура, ну, просто таки милує очі. Вже зараз дерево розцвіло.

2. Вулиця Студентська (район Водоканалу).

Там також сам «жир».

3. Вулиця Наукова.

Фактично від Кульпарківської й аж до перехрестя Стрийська-Наукова все в деревах сакури. Їх насадили відносно недавно, але як же гарно виглядає там вулиця. Можливо на днях зроблю фото.

Також читайте:   Воробуc і народ співають гімн України у фан-зоні (відео)

4. Вулиця Шота Руставелі.

Ще напередодні там сакура лише починала цвісти. Тому, можливо вже зараз, поки я дописую цей пост саме на Шота Руставелі повністю зацвіла сакура.

5. Парк імена Папи Римського Івана Павла II.

Ще одна локація, яка заслуговує на увагу – парк біля всім відомої церкви на Сихові. Там у часи піку стільки людей робить світлини, що буквально таки неможливо пройти.

6. Вулиця Самійленка.

Здається ніби не така вже й популярна вулиця, але все ж тут гарно цвіте сакура. А якщо пройти далі, то на вулиці Тютюнників ще одне чудове дерево. Туди також вартує завітати.

Тому, не гаймо часу, милуємося красивими деревами й нехай настрій у вас буде хорошим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*