IT-Sprout: успішна кар’єра не виходячи з дому - Блог про Львів

IT-Sprout: успішна кар’єра не виходячи з дому

IT-Sprout: успішна кар'єра не виходячи з дому

IT-Sprout – проєкт, який був започаткований в Україні та використовує цифрові технології. Це онлайн-платформа, яка об’єднує підприємців, менторів та молодих розробників та надає можливість студентам та випускникам для розвитку своїх навичок та отримання досвіду в ІТ-сфері.

Проєкт досяг успіху, залучивши понад 30 університетів по всій Україні та отримавши більше 5000 заявок від бакалаврів та випускників, з яких понад 2 тис. за допомогою унікального EdTech-рішення зреалізували свої власні проєкти за менш ніж за 6 місяців, змінюючи стандартні шляхи навчання та працевлаштування в IT.

Програма онлайн інтернатур IT- Sprout https://it-sprout.org.ua дає можливість безкоштовно, менш ніж за 6 місяців освоїти засвоїти одну із 46 спеціальностей у сфері інформаційних технологій. Для зарахування потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті. Якщо важко визначитися з вибором і є питання – можна записатися на кар’єрну консультацію – заповнивши анкету для зв’язку з рекрутером.

Інтерни, які успішно пройшли програму навчання та стажування, отримують запрошення на роботу від наших партнерів, що дуже важливо для випускників ВНЗ, які після отримання диплому страждають від безробіття. Ми вважаємо, що наша робота особливо важлива в контексті поточної війни з росією, тому допомагаємо студентам та випускникам знайти стабільність та безпеку через віддалену роботу. Наша платформа дозволяє працювати з будь-якого місця, незалежно від обставин

Основною метою на наступні п’ять років є розширення присутності IT-Sprout в регіонах Європейського Союзу. Ми досягнемо цього, надаючи всеосяжну платформу, яка пропонує широкий спектр послуг, таких як доступ до менторів, індивідуальні можливості стажування та винагороди.

Також читайте:   Студентські прикмети

Основні цінності проекту IT-Sprout включають:

  • Доступність: Ми віримо, що кожен повинен мати можливість отримати якісну IT-освіту, незалежно від їх фінансового стану або місця проживання.
  • Інновації: Ми прагнемо створювати новітні технологічні рішення, які відповідають потребам наших користувачів і сприяють їхньому розвитку.
  • Співпраця: Ми вважаємо, що найкращі результати досягаються через співпрацю, тому ми підтримуємо культуру взаємодопомоги та спільної роботи між нашими користувачами, менторами та партнерами.
  • Відкритість: Ми прагнемо створити відкрите середовище, де кожен може вільно висловлювати свої ідеї тадумки.
  • Підтримка: Ми віримо в значення підтримки та допомоги один одному у викликах та проблемах.
  • Стійкість: Ми прагнемо створити стійку платформу, яка може витримати будь-які виклики, з якими можуть зіткнутися наші користувачі, та продовжувати надавати якісні послуги».

Ми пишаємося нашими досягненнями за перші два роки існування організації та з нетерпінням чекаємо на те, що принесе нам майбутнє, яке ми самі створюємо з натхненням та відданістю. Та дуже вдячні всім нашим учасникам, менторам та партнерам за їх підтримку та внесок в розвиток, як нашої організації так і в розвиток майбутнього нашої країни!

Автор статті: Андрій Роговський.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Ivan 23.11.2023 пише:

    Я б рекомендував вивчати сферу SEO також. Зараз цих програмістів і так багато.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*