Якою буде погода у Львові у червні? - Блог про Львів

Якою буде погода у Львові у червні?

погода у Львові у червні

У червні Львів може очікувати теплу та сонячну погоду. Середня температура повітря в цьому місяці коливатиметься від 15 до 25 градусів за Цельсієм. Протягом дня можна спостерігати високу вологість повітря та невелику кількість опадів, а вночі – прохолоду.

За прогнозами синоптиків, на початку червня у Львові буде тепло та сухо. Протягом перших днів місяця очікується сонячна погода без опадів. Температура повітря в цей період коливатиметься від 17 до 23 градусів за Цельсієм.

У середині місяця можливі короткочасні дощі та грози. Проте, загалом погода буде сприятливою для відпочинку та прогулянок. Середня температура повітря в цей період становитиме близько 20 градусів за Цельсієм.

Також читайте:   Прогулянка осіннім Стрийським парком

Наприкінці червня в Львові можна очікувати спеку. Температура повітря може піднятися до 25 градусів за Цельсієм. Проте, висока вологість повітря та можливі короткочасні дощі знизять температуру та зроблять погоду більш комфортною для перебування на вулиці.

Загалом, червень у Львові буде переважно теплим та сонячним місяцем з невеликою кількістю опадів та високою вологістю повітря. Тому, якщо ви плануєте відпочинок у цьому місті, не забудьте взяти з собою захисний крем від сонця та зручне взуття для прогулянок.

Отакий прогноз погоди у Львові на червень. Будьте здорові!

Автор статті: Ігор Даців.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*