Чому одяг відіграє важливу роль у нашому суспільстві - Блог про Львів

Чому одяг відіграє важливу роль у нашому суспільстві

Maritel

Час, коли одяг виконував лише функцію зігрівання тіла та сприяв виживанню давно завершився. Сьогодні одяг – це важливий атрибут не тільки для впевненості у собі, а також для визначення тієї ролі, яку ми відіграємо у суспільстві. Тому важливо підбирати собі такі елементи гардероба, які будуть допомагати вам розкривати свою індивідуальність та сприяти покращенню самопочуття.

Важливість одягу

Почати створювати собі доречний жіночий гардероб – верхній одяг допоможе. Його легше всього обрати, адже він – це наша візитна картка, яку ми кожного дня одягаємо на себе. З його допомогою ми можемо справляти на оточення певне враження, яке ми захочемо, наприклад:

  • Одягаючи темно-синій колір на важливу бесіду особистого або особливо ділового характеру, ви гарантовано розташуєте до себе людину, на яку хочете вплинути. Темно-синій колір, на відміну від чорного, до якого всі звикли, перетворює вас на відкриту людину, з якою хочеться співпрацювати. Він є символом мудрості та може відповідно вплинути на вас: відчуваючи себе впевненіше, ви зможете видавати цікавіші думки та ідеї – так працює механізм нашої підсвідомості. Ми можемо бути ким завгодно, адже всі знання вже є всередині нас. Треба тільки збудити їх, що ми і можемо робити коштом розумного вибору одягу.
  • Чорний колір навпаки може викликати відчуття надмірної замкнутості в вашого співрозмовника та, навіть, суму. Не дарма саме цей колір прийнято одягати на похорони: певними традиціями люди звикли одягати ті вироби, які сприятимуть відображенню внутрішнього стану присутніх. Наприклад коли ви відвідуєте день Народження та знаєте, що всі будуть веселитися на святі та добре проводити час, думка одягнути щось чорне у вас виникне останньою чергою.
  • Для покращення свого настрою, коли відчуваєте сум та апатію – одягніть навмисно щось яскраве зі свого гардеробу. Це може бути літнє яскраво зелене плаття в квітку Maritel’ або жовтий костюм навіть якщо вам цього не хочеться. Поглянувши на себе в дзеркало, а ще краще вийшовши на вулицю, у вас гарантовано підніметься настрій, адже люди будуть взаємодіяти з вами відповідним до вашого наряду способом та ви почнете сприймати себе або свою ситуацію по інакшому. А можете і взагалі забути, що у вас був поганий настрій.
  • Щоб відразу розташувати до себе будь-яку людину не в залежності від контексту вашої мети для цього – одягніть біле вбрання. Білий колір відображує чистоту, непокірність та особливу прозорість. Людині в цьому кольорі нічого приховувати, вона легка та тендітна – саме так спрацює відгук у підсвідомості тих людей, які будуть з вами у цьому вбранні взаємодіяти.

З одягом ми маємо чудовий шанс розкрити свій потенціал та нарешті знайти свою унікальність. Створюйте свій гардероб таким чином, щоб мати змогу виглядати виграшно у будь-який момент життя.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*