«Select Super league Львівщини». «Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «UNO MAS» (відео) - Блог про Львів

«Select Super league Львівщини». «Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «UNO MAS» (відео)

Вольова перемога

Літня першість вийшла на фінішну пряму, тому розв’язка вже зовсім близько. Окрім трьох матчів, які команди зіграли в минулу суботу, залишилося провести ще два тури. Але, це буде згодом. Поки що ж про один із матчів 8-ого туру, в якому зустрілися ФК «Галицька здоба» та «UNO MAS».

Різні тайми

Не можна сказати, що «пекарі» грали у першій двадцятихвилинці погано. Гра була рівною, з рівною кількістю моментів, але все ж перемогу в ній здобув суперник. Щодо пропущеного м’яча, то його «у роздягальню» забив ударом із-за меж Ростислав Гуль.
Після короткого ж відпочинку переломним на думку автора цих рядків стало реалізоване пенальті від одного з кращих бомбардирів першості Сергія Тригубця. 11-й номер, до слова, повернувся в гру після дискваліфікації в минулому турі. Після того, як рахунок у зустрічі вирівнявся зупинити «червоно-жовтих» вже було неможливо. Плюс вже через хвилину Тарас Тарасович вивів свою команду вперед.

Гол Кардаша

Звичайно, що в плани суперника програвати не входило, то ж завдяки грі в п’ять польових гравці «UNO MAS» намагалися врятувати гру. Під час однієї з втрат голкіпер нашої команди перехопив «шкіряного» й по красивій траєкторії відправив його в пусті ворота. Гол дійсно видався щедевральним.

Також читайте:   Футбольний тоталізатор з Воробусом. Дано початок п'ятому туру

Турнірна таблиця

Після набраних трьох залікових балів «червоно-жовті» утримують другу сходинку в перегонах, маючи у своєму активі 16 пунктів. Це на 5-ть менше від «NG Metal», який йде першим і на 2 більше за «Nice Guys». Саме після цього туру стало відомо, що нижче «бронзи» наша команда точно не фінішує. У наступному турі на ФК «Галицька здоба» очікує матч проти «металістів» і саме звитяга в ньому дозволить зберегти шанси на першу сходинку.

«UNO MAS» – ФК «Галицька здоба» – 1:5 (1:0)

«UNO MAS»: Явний, Галаджун, Кунтий, Гуль, Білюк, Цімерман, Шокарєв, Сосницький

ФК «Галицька здоба»: Кардаш, Марухняк, Тригубець, Тарасович, Богданов, Стефанків, Коваль, Бутим, Люблінський, Чурко

Голи: Гуль, 14 – Тригубець, 16, Тарасович, 17, Стефанків, 21, Кардаш, 25, Бутим, 30.

Попередження: Шокарєв, 11, Явний, 11, Галаджун, 12, Білюк, 24.

Кращі гравці за версією пресслужби: Гуль Ростислав – Кардаш Володимир.

Щодо інших результатів 8-ого туру, то вони наступні:

«Nice Guys» – «КІВС Енергія 2 – Меркурій» – 5:0
«NG Metal» – «Штурм» – 5:0

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*