«Select Superleague Львівщини». На черзі останній тур - Блог про Львів

«Select Superleague Львівщини». На черзі останній тур

Шевців

Черговий вікенд вже близько, тож на любителів місцевого футзалу очікує три матчі 10-ого за ліком туру в найсильнішому дивізіоні Львівщини. До слова, він стане останнім у цьому чемпіонаті.

ФК «Галицька здоба» в цей день проведе поєдинок проти команди «Nice Guys», якій лише фантастика може не дозволити стати бронзовим призером. Щодо «пекарі», то вони ще зберігають хоч і мізерні, але шанси на чемпіонство.

Що для цього потрібно? Звичайно, що перемогу над «хорошими хлопцями», а також поразку поточного лідера перегонів «NG Metal» від аутсайдера «UNO MAS». За іншого ж результату «металісти» стануть тріумфатором першості сезону літо 2023.

Поєдинок першого кола між ФК «Галицька здоба» та «Nice Guys» завершився вольовою перемогою нашої команди з рахунком – 4:2.

ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys» – 4:2 (1:1)

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок: матчі групи 2 Основного раунду відбудуться у Польщі

ФК «Галицька здоба»: Кардаш, Марухняк, Тригубець, Тарасович, Лещинський, Стефанків, Легчанов, Богданов, Коваль, Люблінський

«Nice Guys»: Грицків, Хіреш, В. Михалюньо, Я. Михалюньо, Павлів, Цимбаляк, Баран, Смага, Миколюк, Ленько, Чабан, Вітрук, Іванишин, Дудаш, Губенко, Боднар

Голи: Лещинський, 7, Тарасович, 22, 28, Тригубець, 26 – Цимбаляк, 9, Іванишин, 18.

У минулому турі обидві команди зіграли по-різному. «Червоно-жовті» з боями, але все ж перемогли «NG Metal» – 4:3, а ось «жовто-чорні» поступилися «Штурму» – 3:4.

Також не забуваємо й за інтригу перед останнім туром у списку кращих бомбардирів ліги. З дуже великою ймовірністю на звання кращого голеадора претендують «пекарі»: Сергій Тригубець (9 м’ячів) та Артем Люблінський (8 м’ячів), а також «металіст» Юрій Когут, в активі якого 7 влучних ударів.

Протистояння матчу: Артем Люблінський – Олександр Дудаш.

Початок – 12:00

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*