Українська співачка NATIYA презентує пісню «Градуси» про натхнення жити далі - Блог про Львів

Українська співачка NATIYA презентує пісню «Градуси» про натхнення жити далі

Українська співачка NATIYA презентує пісню «Градуси»

NATíYA – нове імʼя в українській музиці з грузинською кровʼю та якісним баченням музики. Сьогодні українка грузинського походження NATíYA презентує нову пісню «Градуси».

«Градуси» – це приємні спогади про довоєнний час, літні теплі вечори в Одесі, коли єдиним переживанням було встигнути обійти всі гарні вулички за вечір.

Пісня «Градуси» для мене повна асоціація літа в Одесі у довоєнни часи, коли можна було всю ніч гуляти, зустрічати світанки після гучної вечірки, де створюються нові історії кохання, а також ця пісня надихає мене продовжувати жити далі і уявляти, якими будуть ці літні вечори після нашої перемоги», – говорить NATíYA.

Також читайте:   Карантинні дні... Я все вдома сиджу...

Ця пісня є особливою для співачки, так як це перша авторська пісня, котру вона написала ще два роки тому, і зараз її почує велика аудиторія.

NATIYA

Відеороботу до цієї пісні співачка знімала у Львові.

«Зйомки у Львові пройшли у дуже крутій та надихаючій атмосфері. Це мій перший досвід, коли знайомишся з командою одразу на майданчику, але я одразу була впевнена, що все пройде максимально легко та творчо!» – поділилась NATíYA після зйомки.

NATíYA вже готує альбом, який запрем’єрить вже цієї осені.

Дивитися кліп «Градуси»:

Слухати на платформах: https://bfan.link/gradusi.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*