5 цікавих ідей для декору кімнати - Блог про Львів

5 цікавих ідей для декору кімнати

декор кімнати

Декорування кімнати – це чудовий спосіб створити унікальну атмосферу і виразити свій стиль. Він додає особистості та характеру приміщенню, роблячи його затишним і комфортним. Вибір правильного декору може підкреслити ваші інтереси, створити настрій і зробити кімнату по-справжньому особливою. Від меблів та текстилю до рослин, малюнків на стінах і дрібниць на полицях – декор відкриває безліч можливостей для творчості та вираження себе.

Рослини

Живі рослини класно доповнюють інтер’єр, особливо коли їх багато. Їх можна ставити ледь не всюди. На полиці, на столи, на підвіконники, на підлогу, можна також підвісити на стелю і ще багато де. Також можна прикрасити стіни штучними ліанами. Навіть штучна зелень цікаво доповнить кімнату. Такі штучні ліани можна замовити, скажімо, на Аліекспрес.

Постери або фото на стіну

Можна намалювати цікаві малюнки на папері і приклеїти на стіну або роздрукувати якісь фотографії і ними доповнити пусті проміжки. Також постерами можна прикрити тріщини на стінах. Ще можна зі старих книжок можна вирвати сторінки і приклеїти. Все це безумовно буде унікальним декором і доповненням інтер’єру кімнати.

Також читайте:   Нюанси вибору надійного дверного замка

Диски на стіну

Зі старих компакт-дисків потрібно здерти покриття скотчем і розмалювати фарбою в 2 шари. Потім намалювати якісь сердечка, квіти, очі, природу і багато чого іншого. І диски на стіні теж можна доповнити постерами і штучними ліанами. Таким чином можна прикрити тріщини на стінах.

Свічки

Свічками можна обставити полиці та столи. Можна просто їх розмалювати і навіть не запалювати або купити свічки з ароматом. Кухню або вітальню часто прикрашають високими свічками у пляшках.

Сердечка на стіну

Потрібно вирізати з кольорового паперу або фетру сердечка і приклеїти їх на нитку або краще на гірлянду. Можна повісити їх на стіну або на полицю. Також у ці сердечка можна наклеїти фото коханих, друзів або сім’ї.

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*