«Icoola Business League». ФК «Галицька здоба 2» – «Географ-ЛНУ». Анонс - Блог про Львів

«Icoola Business League». ФК «Галицька здоба 2» – «Географ-ЛНУ». Анонс

Прем'єрна перемога

Продовжаться змагання у бізнес-лізі, де, нагадаємо виступає друга команда «пекарів». Черговим суперником «червоно-жовтих» стане «Географ-ЛНУ».

Представляємо суперника

«Географ-ЛНУ» було засновано в 2015 році.

Президент – Манько Андрій
Тренер – Манько Андрій
Капітан – Кучір Олег

Команда, яка представляє Львівський національний університет імені Івана Франка постійно бере участь в змаганнях під егідою АФЛ (Асоціація футзалу Львівщини), де ставала срібним призером Другої Ліги Чемпіонату Львівщини сезону 2017/2018, срібним призером Чемпіонату Львівщини сезону 2018/2019, та срібним призером Чемпіонату Бізнес Ліги АФЛ, сезону літо 2020. У складі команди «Та й таке» гравці Географ-ЛНУ стали переможцями турніру і кубку “FootGo Cup 2020”.

Також команда ставала бронзовим призером Першої Ліги Львівщини, сезону літо-2021, бронзовим призером SML Бізнес-ліги Львівщини з футзалу, сезону 2022/2023 років.

У цьому чемпіонаті суперники вже зустрічалися між собою на стадії першого етапу й тоді поєдинок завершився бойовою нічиєю – 2:2. У складі «пекарів» двічі відзначився Сергій Тригубець, у «географів» влучні удари на рахунку Олега Кучіра та Миколи Лещишина.

Також читайте:   Команда "Фанат-2" - бронзовий призер літньої аматорської другої ліги з футзалу

Щодо цього матчу, то команди до нього підходять з різними турнірними завданнями. Після перемоги в минулому турі колективу «Icoola» саме над «червоно-жовтими» стало відомо, що вище і нижче другого місця команда Андрія Манька вже не стрибне. Тому, для «жовто-чорних» останні два поєдинки чемпіонату окрім престижу ні на що не впливають.

Зовсім інша ситуація в нашої команди. Після згадуваної вище поразки, нічого іншого як перемагати у двох завершальних матчах чемпіонату не залишається. Лише в такому випадку ФК «Галицька здоба 2» зможе зайняти третє місце в турнірній таблиці.

На разі в підопічних Сергія Тригубця 28 балів. Стільки ж мають і гравці «УФАМ». Також теоретичні шанси на «бронзу» зберегли й представники «GTL», в активі яких 25 очок.

Насамкінець додамо, що старт протистояння між ФК «Галицька здоба 2» та «Географ-ЛНУ» заплановано на 19 годину 50 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*