Міжконтинентальний Кубок. Думки опісля фіналу - Блог про Львів

Міжконтинентальний Кубок. Думки опісля фіналу

Володар трофею

Кілька думок про Міжконтинентальний Кубок, матч за який відбувся цієї ночі від шеф-редактора футзального порталу “5×5”.

1. Очікував більшого ажіотажу.

Все-таки, це Бразилія, і там футзал люблять. І така вивіска, як Міжконтинентальний Кубок, могла би залучити більшу кількість глядачів на трибуни. А так – на правій від камери трибуні було багато місць. Хоча можна припустити, що якби грав не “Каскавел”, а більш топові “Магнус”, “Жарагуа” чи “Корінтіанс” – можливо, глядачів було би більше. Щоправда, “Каскавел” останнім часом піднявся, і два завойованих Кубки Лібертадорес протягом двох років – цьому підтвердження.

2. Те, що зробила “Пальма” у другому таймі – це вогонь!!!

“Каскавел” у першому таймі краще реалізовував свої моменти, пропустив першим, але потім вийшов уперед (щоправда, давайте будемо відвертими – не без помилок від Луана Мюллера, особливо це стосується голу Матеуса). Але ж як “Пальма” перевернула гру у другому таймі!!! І вона цілком реально могла вирішити питання щодо переможця гри ще в основний час!!!

3. Незважаючи на те, що тричі клятий Ромуло має російський паспорт, але все-таки треба знайти в собі мужність та визнати: саме він повинен був отримати нагороду MVP, а не Клебер. Судіть самі: на рахунку Ромуло – гол та результативна передача. Більше того – саме Ромуло повів за собою “Пальму” в найбільш критичний момент гри. Особливо у другому таймі. І, незважаючи на свої 39 років (чи скільки йому там?), він ще і багато ігрового часу отримував. А якби він ще забив ударом ножицями через себе на 30-й хвилині – точно став би героєм матчу.

Також читайте:   Воробус з Розворянами став срібним призером Ліги Друзів

4. Дуже шкода, що не забив Клаудіньйо, за якого, мабуть, найбільше вболівали українські любителі футзалу (особливо вболівальники херсонського “Продексіму”). І саме його незабитого пенальті став однією з причин поразки “Каскавела” у серії післяматчевих 6-метрових.

5. Ну, і фактор Луана Мюллера теж потрібно відзначити. Так, пропущений другий гол від Матеуса – це 100 %. його. Але потім бразильський воротар збірної Вірменії часто виручав свою команду, а у серії пенальті потягнув два перших удари від Клаудіньйо та Жессе. На думку автора цього посту, Луан Мюллер був кандидатом № 2 на нагороду MVP після Ромуло.

6. І найголовніше. “Пальма” взяла другий трофей, здобувши перемогу в серії пенальті. Навесні цього року “Пальма” у фіналі Ліги чемпіонів завдяки кращому пробиттю післяматчевих 6-метрових здолала “Спортінг”. Тепер же, наприкінці цього року, пальма саме по пенальті обіграла “Каскавел”. Це вже, мабуть, стабільність?

7. І тепер чекаємо на весну 2024 року, коли буде зіграний “Фінал чотирьох” Ліги чемпіонів, де “Пальма Футзал” також братиме участь. І подивимось, чи зможе команда з Балеарських островів захистити свій титул.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*