Казці кінець, або як Ястремська зупинилася на стадії півфіналу - Блог про Львів

Казці кінець, або як Ястремська зупинилася на стадії півфіналу

Даяна

У ці дні на кортах Австралії (покриття хард) триває перший турнір із чотирьох найбільших турнірів Великого Шлему – «Australian Open». Окрім того, що на ньому виступають одні «топи», так ще й ці змагання ознаменувалися успішним виступом українських тенісисток.

Буквально декілька годин назад остання з них Даяна Ястремська завершила свої виступи, зупинившись на стадії півфіналу. В 1/2 фіналу наша тенісистка з боями, але все ж поступилася китаянці Чжен – 4:6, 4:6.

Хоча, якщо бути відвертим, то до кінця вірив у її перемогу, адже про ходу першого сету Даяна зробила брейк, могла повести у рахунку – 3:0, але згодом почала нервувати й таки не зуміла впоратися зі своїми емоціями.

Таку ж саму проблему з психологією мала інша українка Марта Костюк. Досі не можу зрозуміти, як у грі проти американки Гофф вона, ведучи у першому сеті – 5:1, примудрилася програти. Так, згодом вона один сет відіграла, але не більше. Поразка, яка вкотре вказує на те, що нашим спортсменкам треба не нервувати, плакати, а розвивати у собі дух переможця.

Також читайте:   Теніс. Українець Долгополов обігрує Надаля

Ще одна наша тенісистка Еліна Світоліна також далеко зайшла по турнірній сітці. Проте, на шляху до чвертьфіналу їй завадила травма, яку вона зазнала у матчі проти чеської тенісистки Носкової. У підсумку, саме вона пройшла далі.

Повертаючись до теми Ястремської, півфінал турніру в Австралії – це її найбільше досягнення в одиночному розряді серії Великого Шлему.

Тому логічно, що опублікуємо повний шлях Даяни. До речі, розпочала вона з кваліфікації.

Ястремська – Чжен – 4:6, 4:6
Ястремська – Азаренка – 7:6, 6:4
Ястремська – Наварро – 6:2, 1:6, 6:2
Ястремська – Грачова – 6:3, 6:2
Ястремська – Вондроушова – 6:1, 6:2
Ястремська – Джойнт – 6:2, 1:6, 6:4
Ястремська – Грамматікопулу В. – 6:4, 3:6, 6:4
Ястремська – Бошковіч – 6:3, 4:6, 6:3

На разі на турнірі «Australian Open» завершилося зіграти два півфінали у чоловічому розряді, а саме: Джокович – Зіннер та Зверєв – Медведєв, а також вже тепер фінал серед жінок Сабаленка – Чжен.

Саме після цих матчів ми й підведемо підсумки першого великого турніру року.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vinnny Broun 25.01.2024 пише:

    Що ж, не дуже приємна подія, але що поробиш, це спорт і таке трапляється, але все одно, вона молодець, такий шлях пройшла, треба підтримати її. Та загалом, зараз читаю світові новини і можу сказати, що спортивні новини інших держав також про неї написали, та зазначили її сильні сторони та гарний виступ. Тому друзі, треба завжди читати перевірені та актуальні новини, а головне, що для цього треба використовувати тільки якісний новинний портал. Тому не нехтуйте цими правилами.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*