На висоті стилю: огляд жіночих кросівок Nike - Блог про Львів

На висоті стилю: огляд жіночих кросівок Nike

жіночі кросівки Nike

Жінки всього світу із задоволенням купують спортивне взуття від Nike – навіть ті, що дуже далекі від спорту! І не дивно: репутація культового бренду не викликає жодних сумнівів. Тож поціновувачів продукції чимало, хоча ціна далека від бюджетної. В чому особливості жіночих кросівок від Nike та як обрати свою ідеальну пару?

Основні переваги жіночих кросівок Nike

Зручність взуття, його естетична довершеність та можливість з легкістю інтегрувати його в більшість повсякденних аутфітів – все, що вимагає жінка від нової пари кросівок. А набравши у пошуковому рядку «кросівки Найк жіночі» практично завжди отримує бажаний результат. Ось лише декілька аргументів, аби придбати хоча б одну пару:

  1. Жіночі кросівки виготовляють з урахуванням всіх анатомічних особливостей жіночої стопи. Саме такий підхід до конструювання кожної нової моделі забезпечує підвищений рівень комфорту та запобігає випадковим травмам на тренуванні.
  2. У виробництві жіночих кросівок Найк застосовують високотехнологічні матеріали, що гарантують ефективність відведення вологи – тож ніжки завжди будуть сухими, навіть після напруженого тренування.
  3. Інша особливість взуття від Найк – використання дихаючих матеріалів, які запобігають утворенню парникового ефекту.
  4. За рівень комфорту, легкість ходи та захист стопи від надмірного згинання відповідають сучасні технології – Zoom Air або Air Max.
  5. Відмінна якість матеріалів – забезпечує взуттю надійність та довговічність.

Обирати модель кросівок Найк, жіночих або з категорії «унісекс» – суцільне задоволення. Зокрема, на сайті Інтернет-магазину «Idealsport» в наявності величезний вибір моделей, що пасуватимуть до ваших суконь та джинсів.

жіночі кросівки Nike

Обираємо кросівки правильно

Ось декілька корисних рекомендацій, що допоможуть обрати найкращі кросівки від Nike:

  • Варто точно визначити свій розмір. Для цього вимірюють довжину стопи в сантиметрах та знаходять свій розмір за спеціальною таблицею. Обираючи модель на холодну пору року, варто додати до результату вимірювань 0,5 см.
  • Модель жіночих кросівок Найк обирають з урахуванням виду спорту. Для занять фітнесом рекомендують купити модель з покращеною амортизацією та рельєфним протектором, для баскетболу – кросівки, що забезпечують підтримку гомілковостопного суглобу. Для бігу та легкої атлетики теж існують окремі моделі.
  • Для літньої пори краще придбати моделі з легких дихаючих матеріалів – текстилю або з сітчастими вставками, у якості демісезонного варіанту доречні моделі з натуральної шкіри та синтетичних матеріалів, на потовщеній підошві.

Кросівки мають пасувати до одягу, з яким вони створюватимуть єдиний гармонійний та збалансований образ. Моделі базових відтінків легко вписуються в будь-яку кольорову гаму. Кросівки Найк жіночі, що мають складний дизайн, мають бути близькі за кольором хоча б з однією деталлю образу, не повторюючи його в точності.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*