Визначилися переможці «Australian Open» - Блог про Львів

Визначилися переможці «Australian Open»

Сіннер

Як і обіцяв одразу ж після завершення першого турніру Великого Шлему під назвою «Australian Open» спробую підвести коротенькі його підсумки.

Само собою, що головною подією цих змагань для України став успішний виступ наших дівчат. Найкраще виступила Даяна Ястремська, яка зуміла пройти сито кваліфікації й дістатися аж до півфіналу. Вже в 1/2 фіналу українка не зуміла нічого протиставити китаянці Чжен й, у підсумку, поступилася – 4:6, 4:6. Хоча, досі вважаю, що Даяна цілком могла пробитися до головного матчу турніру.

Йдемо далі – Марта Костюк. Так, українська тенісистка зуміла дістатися до чвертьфіналу, але так як вона там грала в жодні рамки не вкладається. У матчі проти Гофф у першому сеті наша спортсменка вела у рахунку – 5:1 (!), подавала на сет і ще й примудрилася програти. Як взагалі таке можливо. Не дивно, що з такою грою далі Костюк не пройшла.

Еліна Сввітоліна. Без неї також не обійшлося на «Australian Open». Грала найкраща українська тенісистка добре, показувала достойну гру, але у матчі 1/8 фіналу проти чеської спортсменки Носкової відчула біль і банально припинила матч. Грала найкраща українська тенісистка добре, показувала достойну гру, але у матчі 1/8 фіналу проти чеської спортсменки Носкової відчула біль і банально припинила матч. На жаль…

Також читайте:   Чемпіонат ОАКЛ. "Галицька здоба" - МФК "Наш Львів" - 15:0

Тріумфаторкою ж в одиночному тенісі стала білоруска Аріна Сабаленко, яка у фіналі не залишила шансів вже відомій нам Чжен – 6:2, 6:2.

Щодо чоловічих змагань, то у них тріумфував італієць Яннік Сіннер, який у півфіналі спершу здолав легенду Новака Джоковича, а вже у вирішальному матчі з боями, але все ж був сильнішим за Даниїла Медведєва – 3:6, 3:6, 6:4, 6:5, 6:3.

У парах українці теж відзначилися. Українсько-латвійська пара Людмила Кіченок/Олена Остапенко лише у фіналі поступилися парі Се/Мертенс – 1:6, 5:7, які представляють Тайвань/Бельгію.

Щодо чоловічих змагань, то у них тріумфувала пара Бопанна/Ебден (Індія/Австралія), які були сильнішими за італійців Болеллі/Вавасорррі – 7:6, 7:5.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*