Інтернет-магазин Asos – це завжди вигідно завдяки доставці від Meest Shopping - Блог про Львів

Інтернет-магазин Asos – це завжди вигідно завдяки доставці від Meest Shopping

Інтернет-магазин Asos

Asos у Польщі є відомими мультибрендовим Інтернет-магазином, в асортименті якого представлено все, чого душа побажає. В основному він орієнтований на молодь, тому пропонує покупцям різноманітні моделі стильного одягу, модне взуття та безліч всіляких дрібничок.

Цей Інтернет-магазин часто пропонує лімітовані серії товарів від всесвітньо відомих виробників. Також він має власний лейбл, під яким виготовляє лінійки трендового одягу. Вироби призначені для мініатюрних дівчат, вагітних жінок, представниць прекрасної статі нестандартного росту тощо.

Речі від бренду Asos купити в Україні можна за допомогою сервісу Meest Shopping. Компанія швидко доставить товари в нашу країну, оскільки прямого постачання поки що немає.

Asos у Польщі: вигідні пропозиції

Завдяки тому, що Asos створив платформу Marketplace, яка поєднує кілька сотень інтернет-магазинів зі всього світу, тепер можна, перебуваючи в Польщі чи будь-якій іншій країні, купити потрібну річ, наприклад, з вінтажного магазину в Італії чи Англії.

Інтернет-магазин Asos

Бренд Asos має й інші переваги:

  • доступну цінову політику;
  • одяг і взуття в широкій розмірній сітці;
  • регулярні акції та розпродажі одягу, товарів для краси й інших речей;
  • високу якість всієї продукції.

У каталогах компанії завжди є багатий вибір демократичного мас-маркету, який доступний покупцям із різними фінансовими можливостями.

Історія успіху

Asos був заснований у 2000 році Ніком Робертсоном. Він разом зі своїм братом запустив проєкт, який мав назву As Seen on Screen. Пізніше ця назва була скорочена до абревіатури.

Сьогодні зазначений бренд став першим європейським інтернет-магазином, який має повний застосунок у «Фейсбуці». Його покупці мають змогу вибирати одяг в Asos як на офіційному сайті, так і через цю соціальну мережу. Товари бренду Asos купити в Україні можна недорого, скориставшись доставленням від сервісу Meest Shopping.

Інтернет-магазин Asos

Як замовити товари?

Речі від Asos в Україну можна замовити за допомогою сервісу Meest Shopping. Він пропонує послуги з викупу товарів із різних закордонних інтернет-магазинів з доставленням в Київ, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Вінницю та інші міста.

Для оформлення замовлення треба перейти на сторінку сайту сервісу https://meest.shopping/ua/catalog/view/dostavka-iz-asos і вибрати потрібні речі. За допомогою Meest Shopping ваше замовлення з інтернет-магазинів Європи та США буде швидко відправлене в Україну.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*