Нові вдосконалення улюбленого девайса від Епл - Блог про Львів

Нові вдосконалення улюбленого девайса від Епл

Apple Watch Ultra

В Україні є чимало користувачів, для яких придбання розумних годинників стало нагальною необхідністю. Найбільший попит мають пристрої від Apple. У 2022 р. компанія випустила нову версію смартгодинника, у якому, у порівнянні із попередніми моделями, зосередилось ще більше функцій, які допомагають у повсякденному житті.

Стильний дизайн завжди у пригоді

Годинники Apple Watch Ultra представлені тут: https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/apple-watch/apple-watch-ultra. Йдеться про інтернет-магазин STOREinUA, який пропонує широкий асортимент смартфонів та цифрових пристроїв від американського виробника. Apple Watch Ultra має квадратну форму. Його відрізняють такі характеристики:

  1. Великий розмір (діаметр екрана дорівнює 49 мм) і добре помітні елементи управління.
  2. Висока міцність – клас захисту MIL-STD-810 і IP6X4. Усе це завдяки матеріалу: корпус виготовляється із титану, який використовується в аерокосмічній галузі. Разом із міцністю, йому притаманний благородний природний колір.
  3. Ергономічність. Всі елементи зручно розташовані: на лівому торці присутня кнопка Action Button, за допомоги якої здійснюється керування вибраними функціями, а на правому знайдете фізичну кнопку й коліщатко. Завдяки конструкції, ними користуватися можна, навіть, у рукавичках.

Екран Always-On Retina LTPO виготовлений із сапфірового скла, пікові значення його яскравості можуть сягати 2000 ніт.

Пропонується широкий вибір ремінців. Конфігурація Trail Loop виготовлена із м’яких та легких матеріалів. Ремінці не створюють дискомфорту, і дають змогу регулювати кріплення пристрою на руці відповідно до розмірів зап’ястя. Модель користувачам, що вирішили купити Епл Вотч для того, щоби він супроводжував їх під час занять бігом, кросфітом, та іншими напрямами.

Серія Alpine Loop характеризується особливим плетінням та наявністю кількох шарів, що забезпечують комфортне та надійне прилягання до руки. Такі аксесуари призначені для альпінізму. Ремінець Ocean Band виготовлений з особливого еластичного матеріалу, який має властивість розтягуватися залежно від положення руки. Виходячи з назви, його рекомендовано тим, хто займається водним спортом.

Широкі можливості

Серед головних функцій, якими наділено годинник Apple Watch Ultra, варто зазначити:

  • термометр;
  • крокомір;
  • лічильник калорій;
  • датчик серцевого ритму;
  • пульсометр;
  • акселерометр.

Останній необхідний для виявлення моментів падіння та автомобільних аварій. Також наявні гіроскоп, висотомір (його ще називають альтиметром), барометр. На пристрої функціонує датчик освітлення.

Роботу Apple Watch Ultra на операційній системі iOS забезпечує чип Apple S8 у комплексі з 64-бітним процесором. Пристрій підтримує Wi-Fi IEEE 802.11, Bluetooth 5.3 та NFC. Сумісний із L1 та L5 GPS, ГЛОНАСС, Galileo, QZSS та Beidou. Розширює можливості для навігації новий модернізований компас. Використовуючи його, можна оперувати власними геомітками.

Тим, хто часто перебуває за межами міста, буде в пригоді GPS (L1+L5) із двома частотами. Опція забезпечує прийняття сигналу, навіть, у важкодоступних місцях і передає точні геолокаційні дані. Є вбудована сирена. Її звуковий сигнал силою 84 дБ передається на відстань до 180 метрів. Apple Watch Ultra оснащений трьома мікрофонами, тому якість комунікації голосу не страждає, навіть, під час сильного вітру та інших проявах погоди, що провокують шум.

Apple Watch Ultra оснащений голосовим помічником. У нестандартній ситуації Функція SOS автоматично сповіщає екстрені служби про місце знаходження користувача. Пристрій працює автономно впродовж 36 годин. За наявності магнітного кабелю можна використати бездротову зарядку, яка швидко відновить ресурс.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*