Подорожі зі стилем: обираємо валізу з функціональним дизайном - Блог про Львів

Подорожі зі стилем: обираємо валізу з функціональним дизайном

валіза

Валіза – це стильний аксесуар для перевезення речей. Вона може підкреслити ваш імідж та зробити подорожі максимально комфортними.

В асортименті Інтернет-магазину robinzon.ua представлені валізи з різноманітними дизайнерськими рішеннями та функціональними фішками.

Зручність понад усе

Головне призначення валізи – безпечно перевозити ваші речі під час подорожей. Тож, перш ніж обирати дизайн, слід впевнитися в тому, що виріб задовольнить всі практичні потреби:

  • чотирьохколісні валізи забезпечують більшу маневреність та дозволяють штовхати їх перед собою, а не тягнути;
  • надійні легкі матеріали та якісні металеві замки гарантують витривалість;
  • додаткові кишені оптимізують організацію внутрішнього простору;
  • ергономічна ручка має бути м’якою та комфортною для зручного тривалого носіння.

Переконавшись у функціональності, можна переходити до вибору стильного зовнішнього вигляду валізи.

Як обрати гарну та модну валізу?

Виробники пропонують безліч варіантів відтінків та текстур: від класичних чорних та сірих тонів до яскравих та насичених. Популярними є і валізи з принтами: смугами, геометричними візерунками, зображеннями різних персонажів. Такий дизайн додасть оригінальності.

Аксесуари часто доповнюються металевими або пластиковими елементами декору, наприклад, емблемами на корпусі. Таке оздоблення робить їх більш стильними та вишуканими. Для поціновувачів строгої естетики ідеально підійдуть лаконічні валізи без зайвих деталей, адже мінімалізм завжди виглядає витончено і сучасно.

Ще один чудовий варіант – це вибір валізи відповідно до сезону. Наприклад, яскраві відтінки актуальні для літа, а металік та пастельні тони – для осінньо-зимового періоду.

У магазині robinzon.ua представлено багато відомих брендів, що спеціалізуються на виробництві якісних та стильних валіз. Продукція таких виробників, як Samsonite, American Tourister, Lipault, відрізняється ергономічним дизайном та завжди залишається на піку популярності.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*