«Галицька здоба» – «Icoola». Все вирішили перші хвилини гри - Блог про Львів

«Галицька здоба» – «Icoola». Все вирішили перші хвилини гри

Важливі три очки

Вчора, 29 лютого, в залі «Боско-Арени» відбулися три матчі передостаннього туру в бізнес-лізі Львівщини. В центральному поєдинку туру між собою зустрілися ФК «Галицька здоба» та «Icoola».

Ця зустріч була у першу чергу архіважливою для «пекарів», адже будь-яка втрата очок фактично позбавляла їх шансів на чемпіонство. Тому, з перших хвилин гри «червоно-жовті» увімкнулися, побігли вперед і достатньо таки швидко забили два м’ячі. Їх авторами стали Сергій Тригубець (500-й гол за нашу команду – авт.) та Богдан Стефанків, який знову зіграв у футболці «Галицької здоби»».

Фактично ці швидкі голи й вирішили долю цього поєдинку. Але, про це трохи згодом.

Забивши двічі, «пекарі» почали грати по рахунку. Проте, й за такої гри «айфоністи» зуміли відзначитися. На початку другого тайму на добиванні першим був Богдан Юрків, який і скоротив відставання в рахунку до мінімуму. Інтрига? Але, її швидко «вбиває» Сергій Тригубець, який, як у старі часи прийняв «шкіряного» на стовпа, розвернувся і вдало пробив повз кіпера «Icoola» Руслана Мірзаєва.

Здавалося справа зроблена, але той же Сергій Тригубець вирішив повернути інтригу в грі. Залишалося грати дві хвилини, коли після прострілу Ореста Якимова «куля» влучила в голову граючому тренеру нашої команди та залетіла у ворота.

Також читайте:   Хаві Родрігес залишив "Ель-Посо"

3:2 – і останні хвилини 120 секунд гри були дуже напруженими. «Icoola» замінила воротаря на п’ятого польового гравця, але навіть ця тактика дивідендів їм не принесла. Важка, але все ж перемога ФК «Галицька здоба», яка дозволила одноосібно очолити турнірні перегони бізнес-ліги Львівщини.

За тур до завершення змагань «пекарі» випереджають команду СВ «Львів» на один бал. Вже наступного тижня у так званому «золотому» матчі «червоно-жовті» зіграють проти «Патруля».

«Icoola» – ФК «Галицька здоба» – 2:3 (0:2)

«Icoola»: Мірзаєв, Савка, Якимов, Павлик, Кузь, Когут, Саприка, Храмов, Сосницький, Буцик, Юрків

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Коваль, Тригубець, Легчанов, Люблінський, Чурко, Писько, Тарасович, Стефанків

Голи: Юрків – Тригубець (дубль), автогол, Стефанків

Кращі гравці за версією пресслужби: Якимов Орест – Тригубець Сергій.

В інших поєдинках 17-ого туру були зафіксовані наступні результати:

«Патруль» – «Тузяки» – 11:3
«Оптіма» – «Подорожник» – 6:4

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*