Плейоф НБА набирає обертів - Блог про Львів

Плейоф НБА набирає обертів

Леброн Джеймс

Так вже склалося, що багато пишу про футзал. Від сьогоднішнього дня спробую заповнити прогалину інших спорту новими, сподіваюся цікавими публікаціями.

Поговорити є про що, адже розпочалися вирішальні поєдинки НБА, НХЛ, завершуються чемпіонати у волейбольних лігах світу тощо.

Розпочнемо із баскетболу. Не скажу, що я є палким прихильником цього виду спорту, але саме НБА я цікавлюся. Тим більше, що регулярний сезон вже завершився, розпочалися матчі 1/8 фіналу плейоф.

За яку команду вболівають наші читачі? «Фінікс», «Бостон», «Лейкерс», а можливо «Кліпперс»? Особисто я вболівав за «Голден Стейтс», але на жаль Стен Каррі і компанія у цьому сезоні пробитися у плейоф не змогли.

Якою ж є поточна ситуація в розіграші НБА?

Отже, на даний час 16 команд визначають 8 кращих, які продовжаться боротьбу і 1/4 фіналу. Хоча ні, я злукавив, вже 14 команд ведуть боротьбу, адже «Міннесота» стала першою командою, яка подолала перше сито матчів на виліт. У серії проти «Фінікс» вона була сильнішою у всіх чотирьох зустрічах.

Також читайте:   «Sport Traveler UA» в гостях у баскетболіста Станіслава Медведенка (відео)

У решті ж матчів зберігається хоч якась, але інтрига.

Поточні результати у решті 7 парах наступні:

«Індіана» – «Мілуокі» – 3:1

«Бостон» – «Маямі» – 2:1

«Клівленд» – «Орландо» – 2:2

«Нью-Йорк» – «Філадельфія» – 3:1

«Оклахома-Сіті» – «Нью-Орлеан» – 3:0

«Кліпперс» – «Даллас» – 2:2

«Лейкерс» – «Денвер» – 1:3

Нагадаємо, що діючим чемпіоном НБА є команда «Денвер Наггетс», яка у фінальній серії здолала БК «Маямі Гіт» із рахунком – 4:1. Найбільшу ж кількість титулів мають «Бостон Селтікс» та «Лос-Анджелес Лейкерс» (колись називалися «Міннеаполіс»). В їхньому активі по 17 здобутих перемог.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*