ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер «Spring Open 2024» - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер «Spring Open 2024»

Бронзовий призер

Це стало відомо після того, як у вчорашньому поєдинку за третє місце наша команда лише в серії пенальті зуміла здолати непоступливого суперника у вигляді «Нових імен». До слова, основний час цієї гри завершився нічиєю – 4:4.

Так склалося історично, що останнім часом матчі за участю цих суперників проходять у безкомпромісній боротьбі. Вчорашня очна дуель (14-та за ліком) «імен» і «пекарів» виключенням не стала. Матч став справжнім трилером, який тримав у напрузі з першої і до останньої секунди гри.

Жахлива гра в обороні

Проблеми в захисті, які спостерігалися в обороні «пекарів» на стадії групового етапу продовжилися і в матчі за «бронзу». Особливо це стосується оборони в грі проти п’ятого польового гравця. Здається гравці нашої команди комфортно вели у рахунку – 4:2, були у «п’яти хвилинах» від перемоги, але згодом самі собі привезли голи. «Нові імена» зняли воротаря й достатньо таки швидко відігралися й перевели гру в серію пенальті.

Серія пенальті

Те, що поєдинок між ФК «Галицька здоба» та «Новими іменами» зібрав велику вболівальницьку аудиторію – це факт. Команди ж у свою чергу віддячили їм неймовірною розв’язкою, яка вирішалася у футзальній лотереї. Команди з першої спроби виявити переможця не змогли, тож змушені були пробивати шестиметрові удари по другому колу. Саме в ньому фатальної помилки припустився Ростислав Михальчук, удар якого зумів відбити голкіпер «червоно-жовтих». До цього схибили Назар Лютий і Сергій Тригубець.

Також читайте:   «Топ-10» гвардійців ФК «Галицька здоба»

Дякуємо супернику за гру, не довго святкуємо здобуття хоч і не золота, а бронзи і вже після Великодня продовжуємо підготовку до нового сезону, старт якого вже зовсім скоро.

І ще декілька цікавинок:

– справжнім відкриттям «Spring Open 2024» став один із старожилів клубу Андрій Яблонський. Гравець, який входить у «топ-10» гвардійців клубу таки вирішив не завершувати кар’єру і вистрелив саме тоді, коли це було необхідно. Те саме стосується і Олега Партики;
– після гри організатори змагань відзначили особистою нагородою Стефанківа. Богдана було визнано кращим гравцем турніру в складі «пекарів»;
– на «Spring Open 2024» обірвалася переможна серія ФК «Галицька здоба» без поразок, яка склала 12-ть матчів.

Склад ФК «Галицька здоба» у матчі з МФК «Нові імена»:

Марухняк – Стефанків, Богданов, Шафранський, Батагов, Яблонський, Партика, Тригубець, Хамуляк, Коваль, Шеремета

Голи: Стефанків, Яблонський, Партика, Богданов.

Кращий гравець за версією пресслужби – Богданов Микола.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*