Товари для вагітних: список речей, які необхідно взяти з собою у пологовий - Блог про Львів

Товари для вагітних: список речей, які необхідно взяти з собою у пологовий

що взяти з собою у пологовий

Вагітність – це найважливіший період у житті кожної жінки, коли вона готується стати матір’ю. І одним із ключових моментів цього періоду є підготовка до поїздки у пологовий будинок. Важливо мати з собою все необхідне для комфортного перебування там під час пологів і після них. Тому сьогодні ми розглянемо товари для вагітних, які необхідно взяти з собою у пологовий.

1. Одяг

Важливо взяти з собою зручний і комфортний одяг, щоб ви могли відчувати себе комфортно під час пологів. Одяг повинен бути зручним, не стискати живіт і не заважати рухам. Найкращим варіантом для жінок буде м’яка та простора нічна сорочка і халат, які розтібаються на грудях, або піжама, яка забезпечить комфорт під час вагітності та після пологів. Також варто взяти з собою зручні труси, шкарпетки, післяпологові прокладки. Потрібно взяти зручні та бавовняні футболки або кофти. Не забувайте про зручне взуття для переміщення по лікарні, а також теплу кофту (теж яка розстібається), оскільки температура в родзалі може бути нестабільною. Пам’ятайте, що головне – це комфорт та зручність, тому обирайте одяг, в якому вам буде легко і комфортно провести час у пологовому будинку.

2. Чисті рушники й одноразові пеленки

Необхідно мати із собою кілька чистих рушників та одноразових пеленок, аби можна було їх змінювати під час пологів чи за іншої необхідності.

Також читайте:   Перший післядекретний відрив

3. Гігієнічні засоби

Під час перебування у пологовому будинку вам знадобляться засоби для гігієни, такі як мочалка, мило, гель для душу, зубна паста, зубна щітка, шампунь. Не забудьте також про туалетний папір та ватні палички.

4. Посуд

Не забудьте взяти з собою посуд для напоїв та їжі – горнятко, ложку, тарілку. Краще, що посуд був такий, що не б’ється, наприклад, з пластику. Також важливо, щоб він був чистим та продезінфікованим.

5. Засоби для догляду за дитиною

Оскільки перші дні після пологів доведеться провести у пологовому, вам знадобляться дитяча косметика (олійка, присипка), підгузки, вологі серветки для новонароджених.

Зазначені вище товари для вагітних допоможуть вам забезпечити комфортне перебування у пологовому будинку і підтримувати ваше здоров’я та здоров’я вашої дитини. Не забувайте також про особисті речі, які вам можуть знадобитися, такі як телефон, зарядне, книжку для читання, гроші, документи. Втім, у різних пологових будинках можуть відрізнятися правила перебування, тому перед збором речей рекомендується проконсультуватися з вашим лікарем. Бажаємо вам легких пологів і здоров’я вам та вашій дитині!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*