НБА та НХЛ. “Бостон” і “Флорида” у 5-ти хвилинах від чемпіонства - Блог про Львів

НБА та НХЛ. “Бостон” і “Флорида” у 5-ти хвилинах від чемпіонства

Апогей близько

Підходять до завершення фінальні серії у популярних в усьому світі НБА та НХЛ. Фактично вже у найближчих матчах можуть визначитися їх переможці.

Зокрема, сьогодні вночі у Національній баскетбольній асоціації відбувся четвертий поєдинок серії в якому Даллас на своєму майданчику приймав фаворита дуелі Бостон.

29 очок від Дончіча дозволили його команді розгромно перемогти 122:84 і, таким чином, зберегти шанси на чемпіонство. На даний момент рахунок у серії 3:1 на користь «Бостона», який вже 18 червня на своєму майданчику може вирішити долю чемпіонства.

До речі, повертаючись до вчорашньої гри варто зазначити, що з’явився на майданчику й український гравець «Бостона» Святослав Михайлюк. Провів він на майданчику більше як 9-ть хвилин і навіть зумів відзначитися 3-ма очками.

Для «Бостон Селтікс» тріумф у сезоні 2023/2024 років може стати 18-им в історії. Востаннє вони вигравали трофей у далекому 2008 році.

Також читайте:   Йога – гармонія тіла та духу

Щодо «Даллас Маверікс», то їм головний трофей підкорявся лише раз. Відбулося це в 2011 році.

Плавно переходимо до хокею – НХЛ.

Там вже все теж фактично вирішено. 14 червня на майданчику «Едмонтона» відбувся третій поєдинок фінальної серії, в якому місцева команда приймала «Флориду Пантерз». Результативний двобій завершився перемогою американців із рахунком – 4:3.

Таким чином, рахунок у цій серії став – 3:0 на користь «Флориди» і вже незабаром, а точніше в ніч із 15 на 16 червня знову ж таки на майданчику «Едмонтона» може визначитися новий володар Кубка Стенлі.

До слова, цей клуб ще жодного разу у своїй історії не ставав переможцем змагань на відміну від «Едмонтона», гравцям якого п’ять разів підкорявся Кубок Стенлі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*