Барбара Крейчикова – тріумфаторка “Вімблдону” - Блог про Львів

Барбара Крейчикова – тріумфаторка “Вімблдону”

Крейчикова

Це стало відомо після того, як у фінальному поєдинку чеська тенісистка у трьох сетах здолала італійку Ясміне Паоліні.

Рахунок по партіях – 6:2, 2:6, 6:4.

Для Барбари ця перемога стала другою подібною у турнірах Великого Шолому. Раніше вона перемагала на грунті в 2021 році, коли тріумфувала на одному з топ-турнірів «Ролан Гаррос».

Щодо Ясміне, то до фінального поєдинку їй не піддавалися топ-турніри. Лише одного разу вона грала у фіналі. До речі, саме цього року на згадуваному вище «Ролан Гаррос». Тоді італійка без шансів поступилася королеві тенісу польці Свьонтек.

Сьогодні представниця Італії мала всі шанси здобути свій перший серйозний титул і це навіть після того, як програла перший сет. Проте, в третьому сеті Паоліні за рахунку 3:3 віддала свою подачу, а зробити зворотній брейк вона так і не зуміла.

Також читайте:   Команда Воробуса зіграє на турнірі під егідою "Умбро"

І ще трохи цікавинок. Хто уважно слідкує за Вімблдоном, ті знають, що минулого року переможницею у жіночому розряді стала чеська тенісистка – Вондроушова. Як бачимо в 2024 головний трофей знову їде в Чехію.

Загалом же представниці сусідньої до України країни перемагали в Лондоні п’ять разів. Окрім Крейчикової та Вондроушової перемоги також здобували Петра Квітова (двічі) та Яна Новотна.

Вже завтра відбудеться фінал «Вімблдону» в якому між собою схрестять зброю іспанець Карлос Алькарас і серб Новак Джокович. Видовище ще має бути те.

Початок о 16 годині за Києвом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*