Об’єднана ліга Львівщини. «Галицька здоба» завершила перше коло на третьому місці - Блог про Львів

Об’єднана ліга Львівщини. «Галицька здоба» завершила перше коло на третьому місці

Проміжне третє місце

У суботу, 20 липня, на відкритому майданчику «Футбол Life» відбулися чотири поєдинки 9-ого туру об’єднаного чемпіонату, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

В одному з них футзальний клуб «Галицька здоба» екзаменував об’єднану команду ФК «Енергія» та «Львівської Політехніки». До гри з «пекарями» суперник особливих здобутків не мав. Підопічні Осінчука за попередні 7 матчів здобули один заліковий бал. Але, якщо глянути з ким було його здобуто («Nice Guys» – 3:3 – авт..) стає зрозумілим, що не таким вже простим є цей суперник.

Близькими до здобуття позитивного результату були «зелено-чорні» у матчі проти «червоно-жовтих», адже за 43 (!)секунди до завершення гри рахунок у матчі був нічийним – 3:3.

Проте, іншої думки на стан справ на майданчику мав граючий тренер нашої команди. Сергій Тригубець у день суботи був справжнім звіром своєї команди. Він не те, що зумів оформити в цій грі хеттрик, а саме під її кінець схилити шальки терезів на користь ФК «Галицька здоба».

Більшість же гри абсолютним господарем ситуації на майданчику були гравці «червоно-жовтих». Згадуваний Сергій Тригубець, Богдан Стефанків і Сергій Шафранський забезпечили здавалося би комфортну перевагу для своєї команди.

Також читайте:   Настанови Воробуса команді Viasat у переддень фіналу змагань між кол-центрами

Але, за це ми й любимо й спорт у футзал, у тому числі, що він є непередбачуваним. Під кінець другої половини гри гравці «Енергія-2- Львівська Політехніка» зуміли не те, що скоротити відставання в рахунку, а й взагалі вирівняти цифри на табло.

Здобуті три бали й втрата очок «UNO MAS» дозволили нашій команді вийти на чисте третє місце в таблиці. В активі ФК «Галицька здоба» 16 балів після 8 проведених матчів.

«Енергія-2- Львівська Політехніка» – ФК «Галицька здоба» – 3:5 (0:3)
ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Тригубець, Шафранський, Коваль, Стефанків, Чурко, Люблінський, Богданов

Голи: Тригубець, хеттрик , Стефанків, Шафранський.

Кращі гравці за версією пресслужби: Данилів Назар – Тригубець Сергій.

Результати решти матів:

«Nice Guys» – «UNO MAS» – 4:1
«Копа» – МФК «Штурм» – 3:0
«Євро Форвардінг» – «NG Metal» – 2:6

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*