Об’єднаний чемпіонат Львівщини. Друге коло «Галицька здоба» розпочала з перемоги - Блог про Львів

Об’єднаний чемпіонат Львівщини. Друге коло «Галицька здоба» розпочала з перемоги

Сергій Коваль

Літня першість на штучних майданчиках «Футбол Life» триває. Минулої суботи, 27 липня, чотирма поєдинками стартувало друге коло. В одному з них футзальний клуб «Галицька здоба» зустрівся з МФК «Штурм».

Матчі саме проти цього суперника проходять у безкомпромісній боротьбі. У пам’яті поєдинки минулого літа й поєдинок вже нового чемпіонату, де «пекарі» з потугами, але все ж перемогли – 6:5.

Мінімальна «вікторія» на користь нашої команди була зафіксована й у цьому матчі. Проте, все було не так просто. Здавалося швидкий гол Сергія Тригубця й вдала гра голкіпера та захисту мала би надихнути гравців «Галицької здоби» на розвинення успіху біля чужих володінь. Відбулося ж все навпаки. Дві грубі помилки якраз у захисті й голи від Сікача та Бішка дозволили вже підопічним Юрія Цибика вийти вперед.

Але, на перерву команди пішли таки за нічийного рахунку. В одному з епізодів граючий тренер нашої команди підхопив «шкіряного» на своїй половині майданчику, пройшов з ним фактично до штрафної суперника й зряче віддав на Шафранського. Сергію лише залишалося підставити ногу аби відправити м’яч у незахищені ворота.

Також читайте:   «Теsla» - «IMS-НУХТ». Анонс фіналу Кубку України серед жінок

Перемогу ж «червоно-жовтим» подарував старий знайомий Ігор Кушецький, який був дозаявлений за ФК «Галицька здоба» після першого кола. 5-й номер вдало розібрався із захисником «Штурму» й чудово пробив повз голкіпера.

3:2 – не проста, але все ж перемога нашої команди, яка дозволила із 19-ма балами в активі міцно закріпитися на третій сходинці в турнірних перегонах.

ФК «Галицька здоба» – МФК «Штурм» – 3:2 (2:2)

ФК «Галицька здоба»: Павлів – Кушецький, Тригубець, Коваль, Люблінський, Стефанків, Шафранський, Чурко.

Голи: Тригубець, Шафранський, Кушецький.

Кращі гравці за версією пресслужби: Кушецький Ігор – Бішко Тарас.

В інших поєдинках туру були зафіксовані наступні результати:

«Nice Guys» – «Копа» – 4:0
«UNO MAS» – «NG Metal» – 3:3
«Icoola» – «Євро Форвардинг» – 2:3

Вже наступного тижня змагання продовжаться. Зокрема, на ФК «Галицька здоба» очікує поєдинок проти «UNO MAS».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*