«Gold Business League». З третьої спроби «Галицька здоба» обіграла «М’ясну Імперію» - Блог про Львів

«Gold Business League». З третьої спроби «Галицька здоба» обіграла «М’ясну Імперію»

Сергій Піддубний

Вчора, в останній день на липня, на штучному майданчику «Динамо» (вул. Янева, 10) відбулися два матчі в рамках бізнес-ліги, яка проводиться під егідою Асоціації футзалу Львова.

Вони стали прем’єрними у третьому, завершальному колі змагань. Саме після них визначиться переможець та призери першості.

Футзальний клуб «Галицька здоба» не втратив шансів позмагатися не лише за нагороди, а й за чемпіонство. У дечому визначальним у цьому плані був матч проти «М’ясної Імперії». Перемога в цій грі дозволяла одній із команд впритул наблизитися до двох команд, а саме «Харків-Незламні» та «Nano», які ділять між собою першу-другу сходинки в таблиці.

Новачки команди

Саме в третьому колі коуч нашої команди може розраховувати на трьох гравців. Мова йде про добре відомих вболівальникам «пекарів» Ігоря Кушецького, Романа Москалика та Андрія Жука. Останній, до слова, після тривалої паузи зайняв місце у воротах і був одним із кращих на майданчику, неодноразово рятуючи команду від пропущених голів.

Феномен Піддубного

Один із ветеранів українського футзалу знову себе проявив з кращої сторони. За відсутності Сергія Тригубця, який у зв’язку з дискваліфікацією помагав команді лише як тренер, роль справжнього вожака взяв на себе інший Сергій. У нещодавньому інтерв’ю багато говорилося за те, що цей гравець за іспанською системою й не пробиває по воротах. У матчі проти підопічних Ляміна Хіреша якраз два чудові удари від Піддубного допомогли команді перемогти.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: стали відомі суперники «Продексіму» в Основному раунді

Гра в захисті

Нарешті «червоно-жовті» зуміли налагодити гру в захисті й вперше за дуже тривалий період часу не пропустити у свої ворота більше одного м’яча. Як бачимо, результат одразу ж на лице.

ФК «Галицька здоба» – «М’ясна Імперія» – 2:1 (1:1)

Голи: Піддубний (2).

ФК «Галицька здоба»: Жук, Павлів, Кушецький, Москалик, Піддубний, Чурко, Стефанків, Шафранський, Коваль, Яблонський.

Кращі гравці за версією пресслужби: Піддубний Сергій – Грицьків Ростислав.

Вже наступного тижня наша команда знову зіграє. Вже у рамках другого туру третього кола підопічні Сергія Тригубця поміряються силами з «Nano». Попередньо ця гра запланована на 7 серпня. Початок о 21 годині 20 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*