Стала відомою цінова політика ФК «Карпати» у новому сезоні - Блог про Львів

Стала відомою цінова політика ФК «Карпати» у новому сезоні

ФК Карпати

Вже найближчої суботи, 3 серпня, свій перший поєдинок у рамках нового сезону української прем’єр-ліги проведе ФК «Карпати».

Так, так «зелено-білі» знову повернулися в еліту після декількох років простою. Зараз багато розмов ходить про те, що це нові «Карпати», вони до старих жодного відношення не мають.

Все це так, але люди знають «Карпати» як бренд, на який всі ходили роками. «Леви» знову серед еліти й вже на вихідних виїзним матчем проти рівненського «Вереса» стартують.

Ця гра розпочнеться о 15 годині 30 хвилин як і наступна домашня проти бронзового призера минулої першості криворізького «Кривбасу». Матч відбудеться на стадіоні «Україна», яка у поточному сезоні буде домашньою ареною «зелено-білих».

Напередодні стала відома й цінова політика квитків «Карпат» на домашні матчі.

Отже, у сезоні 2024-2025 років вхідний квиток вартуватиме від 250 до 300 гривень. Придбати їх можна буде як у касах стадіону «Україна», так і на офіційному сайті клубу.

Також читайте:   Карпати здобули прем'єрну перемогу після повернення в УПЛ

Щодо абонементів, то вони до 10 серпня також доступні. Їх ціна 3500 гривень. Абонемент дозволяє вхід на всі домашні матчі команди в сезоні, у тому числі, поєдинки Кубку України.

Абонементи доступні лише в секторі №7. Кількість абонементів обмежена.

Абонементи можна придбати лише онлайн на сайті клубу або на Gastroli.UA. Початок продажу абонементів – 01.08.2024. Закінчення продажу – 10.08.2024.

А ще керівництво ФК «Карпати» наголошує, що всі кошти, вилучені від продажу квитків будуть перераховані на потреби ЗСУ.

З нетерпінням очікуємо нового сезону аби глянути в якому стані зараз один із новачків прем’єр-ліги. Тим більше, що після здобуття путівки був змінений коуч. Замість Мирона Маркевича керувати діями гравців буде Владислав Лупашко.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*